Isi da tricoul jos, iti pune mana pe fund si sani si tu imi zici ca ala e romantic. Tu ori nu cunosti definitia cuvantului romantic ori ...ma abtin.Alege-l pe ala care isi tine mainile acasa!
Ba prostule este romantic, dar cate o data iti mai pune mana pe fund si pe sani.Adica in general el e romantic, dar na este baiat si mai face si astfel de gesturi.Tu esti prea prost si in plus invata sa citesti. AAAAA stiu ce e ala romantic!
In primul rand pustoaico ai grija cum vorbesti.Cati ani ai 14, 15? Habar nu ai ce inseamna sa fi romantic si un adevarat gentileman.Doi-eu ti-am dat un sfat fara sa te jignesc, ai inteles? Decat sa te exprimi ca o prost crescuta mai bine mergi si te joaca cu Pedo-bear.
Trei-si eu sunt baiat dar nu pun mana pe sani su fundul fetelor ca un nesimtit, fiindca nu sunt nici salbatic, nici prost crescut si nici nu urla hormonii in mine cum probabil urla in vecinu ala al tau pre-pubertar.P.S.aca nu intelegi anumite cuvinte pune mana pe un DEX. Poate inveti de acolo sa vorbesti civilizat.