| Ciociiiiivtmmmm a întrebat:

Bună! Un coleg din clasa s-a uitat la o poză cu mine și a zis ca am fază lungă. La ce s-a referit?

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu iti bate capul.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu l-ai intrebat pe colegul acela, ce vrea sa spuna cu "fara lunga" si vii sa ne intrebi pe noi, ce a gandit ala?
Cum am putea ghicii noi ce-ti spun tie acel coleg?

| Simpatic a răspuns:

Cred ca ai vrut sa zici ca acel coleg a zis de tine ca ai faţa lungå, adica s-a referit la aspectul fetei tale!
Acesta exprimare pe care o da cineva aspectului fetei cuiva in opinia mea nu este neaparat de bine!

Daca este vorba despre colegul de aici https://www.tpu.ro/......e-gropite/ eu zic sa iti iei gandul de la el, prin ce zice la adresa ta te inteapa si este un badaran, nu te place cum crezi tu!
O sa te lamuresti mai tarziu ca am dreptate, inca esti o copila, dar cineva cu experienta de viata isi da seama repede de chestii de aceastea adolescentine!

| Ciociiiiivtmmmm explică (pentru Simpatic):

A zis " fază lungă", nu "față lungă ". Îmi place mult de el. Da, nu prea cred ca ma place.

| Simpatic a răspuns (pentru Ciociiiiivtmmmm):

Aaaa, expresia asta nu am folosit-o ca sa descriu pe cineva.
Generatia voastra cand nu e pastilata, are ea ceva in cap cand foloseste niste sintagme de astea de trap de nu stii unde le umbla mintea laughing

| mODIN a răspuns:

Erai in masina? "Faza lunga", din cate stiu eu, se refera la faruri, nu la altceva laughing

| Ciociiiiivtmmmm explică (pentru mODIN):

Nu eram în mașină. Îmi pare rău că nu pot posta poza. Colegul mi-a zis ca sunt foarte frumoasă, poate la asta s-a referit?