De ce nu l-ai intrebat pe colegul acela, ce vrea sa spuna cu "fara lunga" si vii sa ne intrebi pe noi, ce a gandit ala?
Cum am putea ghicii noi ce-ti spun tie acel coleg?
Cred ca ai vrut sa zici ca acel coleg a zis de tine ca ai faţa lungå, adica s-a referit la aspectul fetei tale!
Acesta exprimare pe care o da cineva aspectului fetei cuiva in opinia mea nu este neaparat de bine!
Daca este vorba despre colegul de aici https://www.tpu.ro/......e-gropite/ eu zic sa iti iei gandul de la el, prin ce zice la adresa ta te inteapa si este un badaran, nu te place cum crezi tu!
O sa te lamuresti mai tarziu ca am dreptate, inca esti o copila, dar cineva cu experienta de viata isi da seama repede de chestii de aceastea adolescentine!
A zis " fază lungă", nu "față lungă ". Îmi place mult de el. Da, nu prea cred ca ma place.
Aaaa, expresia asta nu am folosit-o ca sa descriu pe cineva.
Generatia voastra cand nu e pastilata, are ea ceva in cap cand foloseste niste sintagme de astea de trap de nu stii unde le umbla mintea
Erai in masina? "Faza lunga", din cate stiu eu, se refera la faruri, nu la altceva
Nu eram în mașină. Îmi pare rău că nu pot posta poza. Colegul mi-a zis ca sunt foarte frumoasă, poate la asta s-a referit?