| Bordinc_Razvytzu_1995 a întrebat:

Buna un Paste fericit. Goku este frate cu Naruto? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| RobertFHC a răspuns:

Kushina + Minato = Naruto
Kushina e maica'sa.
Minato e taica'su.
Naruto le e fiu.

12 răspunsuri:
| Pricked a răspuns:

Normal. Mi se pare c-au comis şi un incest.

| fuzzer a răspuns:

Nu, Naruto nu are frati sau surori. El face parte din echipa numarul 7 impreuna cu Sakura Haruno si Sasuke Uchiha, pana la un moment dat cand echipa se va destrama, adica Sasuke paraseste satul ascuns intre frunze. (KONOHA)

| Bordinc_Razvytzu_1995 explică (pentru fuzzer):

Joaca jocul asta http://www.211games.com/a.asp?id=4612 si dai la cei 2 naruto si vezi ca unu face ca-me-ha-me-ha si genkidama si face o miscare in care este minato cu bardok joci de pe j cu pumni j in jos j in sus u o miscare u in sus u in jos i super puteri i in sus i in jos cea mai tare putere de pe s faci scut de pe w te incarci d mergi in dreapta a in stanga k sari l mergi cu super viteza

Multumesc dar pe jocul asta http://www.211games.com/a.asp?id=4612 naruto face genkidama si kamehameha si o miscare in care este minato tatal lui naruto si bardok tatal lui goku si sunt doi de naruto alegei pe amandoi alege varianta 4 si esti pe traing de pe butonul j dai cu pumnul de pe j in sus j in jos de pe u faci o miscare de pe u in sus u in jos i o super putere i in jos cea mai tare super putere i in sus si depe w te incarci de pe s te aperi de pe d mergi la dreapta de pe a la stanga de pe k sari de pe l mergi cu super viteza

Stiu asta

| fuzzer a răspuns (pentru Bordinc_Razvytzu_1995):

O sa incerc jocul, cand am timp.

| andrei1237 a răspuns:

Paste fericit! Nu, Goku nu este frate cu Naruto.

| RobertFHC a răspuns:

Nu au nici cea mai mica legatura, naruto a fost singur de cand s-a nascut, in 600 de episoade cred ca puteau sa ne spuna daca era cazul ca are un frate, dar era si o secventa in care spunea kushina ca e primul ei fiu.

Paste fericit, sper ca te-am ajutat.

| Bordinc_Razvytzu_1995 explică (pentru RobertFHC):

Multumesc dar nu stiu cine e kushina

| Bordinc_Razvytzu_1995 explică (pentru RobertFHC):

Multumesc daca imi spui si cine e mai tare dintre ei este intregit tot raspunsul goku sau naruto eu cred ca naruto e mai slab si goku e mai tare.

| RobertFHC a răspuns (pentru Bordinc_Razvytzu_1995):

Naruto are fiteza lui Minato acum, nici nu-l mai vezi, practic. eu as zice ca Naruto, ca are si jutsuri ca lumea + vulpea cu 9 cozi cand o are. nici nu te apropii de el.

| RobertFHC a răspuns (pentru Bordinc_Razvytzu_1995):

Kushina + Minato = Naruto
Kushina e maica'sa.
Minato e taica'su.
Naruto le e fiu.

| ChidoriKing a răspuns:

Paşte fericit şi nu.Nu au nici o legatura happy

Întrebări similare