La sat. Insa cu mare atentie. Sa stiu in ce ma bag. Trebuie sa fie o comunitate conforma cu ce imi doresc eu.
Desi prefer zonele linistite si mai putin populate, as alege totusi sa locuiesc intr-un oras (ca acum), eventul intr-unul mai mic, in niciun caz ca Bucurestiul, fiindca as avea la-ndemana mult mai multe facilitati si optiuni decat intr-un sat.
Buna! Periferia unui oras, la casa, cu gradina, sa stiu ce mananc, curte, multe plante. La sat e prea mult radio şanţ, si oricat nu ai baga in seama ciurucurile, la un moment dat le zici 2-3, adica vreo 10-20-30 de vorbe de duh, si de ce sa te enervezi cand poti sta linistit?
Nu-mi place nici agitația orașului nici prostia de la sat.
Într-o cabană izolată în munți, ce-are?
Intr-un sat...deoarece nu ai asa mult de cheltuit ca la oras...la sat nu ai de platit gazul, apa, etc., iar in sat numa curentul ai de platit iar apa ai gratis cel putin la mine-n sat! Deci cel mai bine este in sat!
Intr-un sat, e mai frumos acolo poti iesi oricand afara te poti distra, te poti juca fottbal, tenis etc, mai lucrezi. E frumos oricum decat in oras. acolo mai mult cheltuiesti bani.
Sincer sa fiu. in ambele locuri. La sat esti liber, te poti distra cu adevarat, poti vizita locuri si poti simti "gustul" naturii, iar la oras imi place ca sunt aceste locuri speciale in care pot sa ma intalnesc cu prietenii.
Depinde de caracterul fiecăruia. Dacă îţi place liniştea sau aerul curat cel mai probabil o să îţi placă satul. Dar dacă vrei să locuieşti într-un loc mai civilizat sau dezvoltat tehnologic, atunci oraşul te cheamă.