Corect: alcool!
Nu ma deranjeaza daca barbatul consuma alcool, atata vreme cat este in masura bunului simt, adica ocazional, la o petrecere, ocazie sau in weekend cu masura de 1-2 bauturi.
Daca ar bea zilnic, da, m-ar deranja!
Abia astept sa devin o curva, eu m-am referit la betivani care stau toata ziua la baut
Daca bea zilnic mai mult de o bere sau un pahar de vin, da. Cu cat bea mai rar, cu atat mai bine, dar nu sunt absurda atat timp cat nu face exces.
Ma deranjeaza oamenii prosti care fac exces de alcool. Putin imi pasa ca bea cineva pana intra in coma alcoolica, atata timp cat o face in casa lui si nu pune in pericol viata altor oameni. Da, ma deranjeaza acest viciu pentru ca se intampla multe accidente si din cauza "oamenilor" de genul.
Fiecare e liber să facă ce vrea, trebuie să îi respectăm celuilalt libertatea de a alege ce e bine pentru el.
Sa consumi alcool nu e viciu.
Sa consumi in exces alcool e viciu.
Si nu afecteaza doar pe femei,ci si pe copii si orice persoana apropiata acelei persoane care e dependenta de alcool.
Chiar daca nu e o persoana violenta,care se cearta, tot o sa faca rau, prin faptul ca isi face singur rau, iar tie daca iti pasa de acel om suferi si tu ( daca iti e tata, mama, frate, etc).
Alcoolul consumat cu moderație înveselește inima, dar în consumat în exces provoacă multa suferința și probleme. Din nefericire, multe familii se destramă din cauza acestui viciu.
E o diferenta intre a consuma alcool si a fi dependent de acesta. Daca se consuma ocazional si cu masura, nu ad de ce ar fi o problema.
Lovelypeaches100 întreabă:
LisaJulie întreabă: