| SparklyPuppyxo a întrebat:

Buna,va place Lady Gaga? de ce toti o considera satanista din stirile alea? ea e o persoana foarte buna, cand a fost mica a fost la o scoala catolica, religioasa si ZIua Recunostintei din 2011 si-a petrecut-o cu coppii din clasele 1-4 de la aceeasi scoala unde a fost si ea cand era mica! este impotriva celor care jignesc si isi bat joc de gay, ea ii apara si tine cu ei.A scos la vanzare bratarile cu "Pray for Japan" si banii de pe ei se duceau la oamenii care au ramas fara locuinte in urma tsunamiului de anul trecut! Isi iubeste foarte mult fanii, ca si cum ar fi copii ei.Acuma cateva zile i s-a facut rau pe scena dar a continuat concertul cu orice pret si a adus cativa fani in backstage langa ea in pat doar ca sa ii faca fericiti! Nu este nebuna pentru ca se imbraca in haine dinalea, este o cantareata in regula si nu trebuie sa o judecam dupa felul in care arata.Are foarte multi fani in lume,restul tarilor din Europa o primesc cu bratele deschise si noi o injuram. Nu este barbat,cautati poze cu ea de cand era mica sau din liceu si atunci o sa va convingeti ca e cu adevarat femeie.E talentata,are voce, stie sa cante la orice instrument muzical si poate dansa si canta deodata spre deosebire de alti artisti. Poate canta live nu ca altii care se chinuie! Stiu ca e o intrebare/un mesaj cam prostesc dar vreau sa va conving. Spuneti-va parere, va rog mult.Ms.

5 răspunsuri:
| thegatekeeper a răspuns:

Mie nu imi place, referindu-ma strict la muzica. Nu pot sa imi spun parerea despre ea ca om, fiindca nu o cunosc persona, deci nu pot face asta. Ar insemna sa fac presupuneri nefondate. Oricum, religia nu ar trebui sa aiba nicio treaba cu muzica. Indiferent de ce religie are sau nu are o persoana, poate sa produca muzica de orice fel doreste. Cum spuneai si tu, are multi fani, deci nu toti o considera satanista sau altele de felul acesta. Si oricum nu ar trebui sa iti pese. Daca iti place muzica ei si ceea ce face, atunci nu ai decat sa o asculti.

| ZK a răspuns:

Nu sunt fan, dar o respect.Şi chiar ai dreptate. Unii oameni nu apreciază talentul adevărat.

| CautNume a răspuns:

De ce scrii toate astea cand, pana acum, nimeni nu a zis "Nu-mi place."?
Ai cam exagerat.
Canta destul de bine live, pacat ca n-are melodii frumoase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea: rolling on the floor))

| AntoniaOrman a răspuns:

Mie personal, imi place Lady Gaga, imi place cum canta, o respect foarte mult.happy Cat despre chestia cu satanismul... LOOL nu e satanista laughing si chestia cum ca ar fi barbat e o mare minciuna. laughing) Am fost la concertul din august, sunt fan Lady Gaga si asa voi ramane. happy