| Mystique a întrebat:

Va propun un scenariu interesant:ce s-ar intampla daca s-ar inventa "pastila contra prostiei"? Ar exista perfectiunea?

Răspuns Câştigător
| Aiwendil a răspuns:

Nu.Pentru ca perefectiunea nu poate trai fara opusul lui imperfectiunea! Eu asa cred cum nu exista bine fara rau sau noapte fara zi, luna fara soare etc.

11 răspunsuri:
| oz a răspuns:

Nu... vor exista destepti mai destepti...si destepti mai prosti.Intotdeauna va gasi omul o modalitate prin care sa faca diferenta.

| Clauditza a răspuns:

WoW ce ideei mai ai si tu dar cum si durerea de cap trece de la fasconal cred ca si prostia trece vorbesc de alte tari in niciun caz in Romania aici prostia e vesnica!

| Flav a răspuns:

Cred c-o sa am alergie asupra acelei pastile.

| Alisa a răspuns:

Cu atatia destepti, care mai de care mai destept decat celalalt, ar iesi numai conflicte, certuri, contraziceri, scandaluri, etc laughing

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Defineste prostia si perfectiuneawinking

| DonGiovanni a răspuns:

Pai normal, dar nare cum sa se inventeze.

| cretzufinish a răspuns:

Nu...Cred ca vor fi multe pesoane cu reactii adverse. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff! si ce se intampla daca persoana respectiva ia o supradoza? devine,, Einstein``?batting eyelashes

| Razvan a răspuns:

Nu ar exista perfectiune decat in momentul in care ne-am da seama ce inseamna cu adevarat echilibru.Si cum toata lumea are cuvantul asta pe buze si nimeni habar nu are ce presupune practic acesta e greu de crezut ca o pilula poate rezolva problema. Poate trata in cel mai grav prostia cronica sau prostia pe oshee hee
In rest, suntem sortiti pieirii din cauza greselilor altora care ne afecteaza si pe noibig grin

| iuliancico a răspuns:

Perfectiunea? E plictisitoare

| luvieere a răspuns:

Îţi zic eu ce s-ar întmpla: proştii n-ar lua pastila, pentru că nu recunosc faptul că sunt proşti. Aşa că nu s-ar întâmpla mai nimic în direcţia atingerii perfecţiunii. Dar ştiu sigur că mi-ar părea a dracu' de rău că la testele grilă nu mi-ar mai ieşi să aleg un răspuns corect, aşa... din prostie.

Întrebări similare