anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,Va rog ajutati-ma cred ca explodez de ce eu sunt asa de ghinionista de ce cineva are tot prieteni bucurie bani casa de ce cineva ii multumeste lui Dumnezeu pentru tot.Eu nu inteleg ce se intimpla de ce eu nu merit toate acestea de ce cit de mult ma stradui eu sa fiu in rind cu lumea de ce nu imi reuseste nimic de cite ori ma rugam lui Dumnezeu sa ma ajute vorbeam seara nimic insa in schimb de ce cineva acum sta si se bucura dar eu pling si am incercat sa caut din nou TPU ca sa va scriu.Nu mai suport cit poti sa plingi cit poti sa crezi ca nimnei nimeni nu te iubeste ca traiesti acolo unde nu ai viitor cum altii spun ca poti fii fericita daca vrei cum sa fii fericita daca stii ca ai avut o persoana care erai gata sa iti dai vitata pentru el si el tea respins cum sa te bucuri daca stii ca inima ta e distrusa cum sa mergi mai departe daca alta cale nu mai ai cum sa procedezi sa fie tot bine de cite ori ma rugam la Dumnezeu si ii multumeam pentru tot ma gindeam ca ele este in inima mea si ca mereu ma asculta ca mereu e cu mine ca mereu ma ajuta si ca ii multumeam pentru tot cum sa mai ai incredere in cei care nu iti raspund cum sa traiesti fericita cind cineva vezi ca traieste mai bine decit tine cum sa incepi totul de la inceput cind il vezi din nou pe el si stii ca erai potrivita dar el nu stie cum sa ii multumesti vietii care macar nu te-a cum sa zimbesti cind stii ca nimic bun din asta nu va fi va rog spuneti-mi ce fel de viata e asta?

Răspuns Câştigător
| FluturashZburator a răspuns:

Hey, Buna. te inteleg perfect pentru ca si eu ma simt la fel. parca as fi scris eu ceea ce ai scris tu. incearca sa nu te mai gandesti la ceea ce nu ai. priveste parte pozitiva din orice lucru pe care il vezi, canta tare, bucura'te de orice lucru mic care t'i se intampla. si daca ti'ai face un iubit ai trece mult mai usor peste toate problemele. poti sa'mi spui cati ani ai? :* :*

2 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Nu te mai ruga aluia de sus,ca nu te ajuta cu nimic! Ai incredere in fortele tale,in gandirea ta, ai incredere ce iti spune inima, ai incredere in oameni si daca gresesti ceva, fara voia ta, incearca tu singura sa repari.Sunt multi credinciosi,care cred, ca daca se roaga le pune cineva in desaga,gasesc bani nemunciti, daca supara pe cineva sau chiar jignesc, fura, ii iarta al de sus, spovedindu-se.AI MAI MULTA INCREDERE IN TINE! Nu se poate sa fie totul struna:sa ai prieteni buni,sa ai multi bani, bogatii, liniste, sa iei numai note bune, sa te iubeasca toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te-ai rugat destul.;))
http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU everything gonna be all right