| casandra2222 a întrebat:

Buna va rog daca cineva se pricepe la sapat de fantani va rog ajutati-ma. n-eam apucat sa sapam fantana si am ajuns la 9 metri si pana acum inca nu am gasit apa dar de la 4 metri in jos e o arina intarita care de abia reusim sa o spargem cu picamerul iar pe la 9 metri am dat de o arina albastra care si aia e foarte tare se sparge doar cu picamerul apoi iar a venit o arina tare dar galbena va rog spuneti-mi o sa dau de apa sau nu. FUNDA!

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Atunci e bine, nu iei apa vecinilor stai linistit. Oricum incet vor curge izvoarele.Sapati pana la 12 metrii va fi bine.

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai singura intrebare ce imi vine in minte cand citesc ce ai scris tu aici, inainte de a incepe saparea acestei fantani ati facut un studiu geofizic cat de cat sa vedeti daca exista apa in zona respectiva? Adica nu oriunde te apuci sa sapi o groapa vei gasi si apa.Mai sunt fantani in zona? Sti cat de cat cam pe unde sunt ape subterane in zona respectiva? Adica dupa ce te-ai luat cand ai inceput sa sapi la aceasta fantana. E posibil sa gasesti apa dar in acelasi timp e posibil sa nu gasesti.Asa dupa ochii si urechii nu iti poti da seama. Daca pana la 12 14 metrii nu dati de apa slabe sanse.Bafta!

| casandra2222 explică:

Este o fantana cam la 3 metri disstanta de anoastra inainte de a sapa fantana am cercetat cu salcie adica nu eu un meserias si fantana vecinilor are 12 metri dar noi stam mai sus decat ei cu 1 metru. nu as vrea sa iau apa vecinilor dar s-ar putea si asta? va rog ajutati-ma ca am o mare problema.la 8 metri am dat de 5 izvoare dar care curg foarte lent din pereti va multumesc pentru raspuns