Atunci e bine, nu iei apa vecinilor stai linistit. Oricum incet vor curge izvoarele.Sapati pana la 12 metrii va fi bine.
Pai singura intrebare ce imi vine in minte cand citesc ce ai scris tu aici, inainte de a incepe saparea acestei fantani ati facut un studiu geofizic cat de cat sa vedeti daca exista apa in zona respectiva? Adica nu oriunde te apuci sa sapi o groapa vei gasi si apa.Mai sunt fantani in zona? Sti cat de cat cam pe unde sunt ape subterane in zona respectiva? Adica dupa ce te-ai luat cand ai inceput sa sapi la aceasta fantana. E posibil sa gasesti apa dar in acelasi timp e posibil sa nu gasesti.Asa dupa ochii si urechii nu iti poti da seama. Daca pana la 12 14 metrii nu dati de apa slabe sanse.Bafta!
Este o fantana cam la 3 metri disstanta de anoastra inainte de a sapa fantana am cercetat cu salcie adica nu eu un meserias si fantana vecinilor are 12 metri dar noi stam mai sus decat ei cu 1 metru. nu as vrea sa iau apa vecinilor dar s-ar putea si asta? va rog ajutati-ma ca am o mare problema.la 8 metri am dat de 5 izvoare dar care curg foarte lent din pereti va multumesc pentru raspuns