| sweetluly a întrebat:

Buna!
Va rog din inima spuneti-mi si mie daca ati trcut printr-o sitoatie in care cineva din familia voastra a murit.Cum ati reactionat?

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Am trecut prin asa ceva acum 6 ani, socu atunci e mai mare cand iti moare cineva din familie pe neasteptate[cum a fost in cazu meu], acum 6 ani si ceva intr o zi de februarie,taicameu s a dus in pivnita sa si ia sculele de pescuit[era un pescar inrait in timpu liber]si nimeni nu stia de ce nu mai iasa din pivnita...l am gasit mort[stop cardiorespirator],nimeni nu s a asteptat la asa ceva stiind ca nu era bolnav[inainte cu cativa ani suferise un accident de masina unde a si fost intubat],ori stia el ceva si nu a zis la nimeni, nimeni dar nimeni nu s a asteptat la asa nenorocire, reactia tuturor nici nu are rost sa zic care a fost...

| a1doru a răspuns:

Cand se intampla asa ceva trebuie sa fii tare si sa intelegi[oricat de dureros este]ca si moartea face parte din ciclul existentei.cel mai frumos omagiu pe care il poti aduce unei persoane dragi plecata ''intr-o lume mai buna'', este respectul pe care trebuie sa i-l acorzi si dupa ce aceasta nu mai este. uitarea, este cel mai mare pacat...

NOname
| NOname a răspuns:

Este un şoc puternic, o durere imensă, un nod în gât care nu te lasă să respiri, lacrimile care nu se mai opresc... Câteva luni bune efectiv nu-ţi vine să crezi că e adevărat şi tot asteptepti că acel cineva va intra pe uşă.