| Addutzssa a întrebat:

Va rog frumos,ajutati-ma si pe mine cu multe statusuri noi,frumoase,care sa transmita sentimente profunde, de indiferenta si in acelati timp de iubire :X

Răspuns Câştigător
| veroncik999 a răspuns:

1)Privirea mea da de stire... ca ochilor mei le e frica sa nimereasca intr-o noua poveste de iubire... 2)Tu iubesti florile - dar le rupi, tu iubesti animalele - dar mănânci carne, tu îmi spui că mă iubeşti - "mie frică de tine".
3)Distanţa poate ţine la depărtare doua mîini, dar nu şi doua inimi...
4)A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie.
5)Oamenii spun ca iubirea e magie. Dar magia e doar iluzie
6)Trebuie de multe ori sa adormi cu gandul la o persoana, ca apoi sa te trezesti alaturi de ea
7)Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim, ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC FOARTE MULT... acum citeste doar cuvintele cu litere mari
8)Iubirea, e un cuvant care te face sa plutesti, sa visezi, dar nimeni nu a spus ca tot ea te face sa suferi. Cand suferi din iubire pierzi toate visele
9)Dragostea ce ti-o port nu e doar un sentiment. E viata si inima mea, e sufletul meu. E singuratate si lacrima. Este, pur si simplu, totul.
(sper saa te ajute...)

3 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Genul de statusuri retardate pe care şi le pun piţipoancele când vor să atragă atenţia.
De indiferenţă şi iubire? Sunt sigurul care vede cretina ironie involuntară?

| Addutzssa explică (pentru Woodenpints91):

Nu vreau sa le pun nicaieri.Le vreau pentru mine.Sa le citesc.Si daca ar fi sa le pun undeva, care ar fi problema?!

Răspuns utilizator avertizat