Parerea mea e ca, din pacate, nu prea poti. ori e, ori nu e... asta e cumva si din fire, si din educatie, din cei 7 ani de-acasa. daca nu a fost invatat asa nu prea o sa se indure sa se schimbe, pentru ca baietii considera ca e cam de cah sa fii romantic in ziua de azi singura sansa sa ai un iubit romantic e sa-ti faci altul, care e deja romantic, sa nu fie nevoie sa-l faci tu
Multumesc de raspunsurii... faca este k el e romantic dar nu indeajuns eu vreau mai mult...
Eh...pai nici prea romantic nu e bine numa daca nu vrei un molau langa tine oricum daca nu e romantic, iar tie nu-ti place asta...as zice sa revezi lista cu lucrurile care iti plac la el iar daca e scurta sa-i dai slapii
Presupun ca nu intamplator ti-ai ales ca nick "diavol". Si asta ma face s-a cam banuiesc de ce el nu poate fi prea romantic alaturi de tine.
Sa stii ca nu sunt malefica doar k nu am stiut ce nume sa-mi pun Si nu sunt rea cu el ..eu chiar il iubesc si nu as vrea sa-l chimb doar ca as vrea sa fie si el putin mai romantic si mai atent cu mine.Ms de raspunsurii!