Pai daca inca are vederea buna ii poti lua o carte despre boli si tratarea acestora, o biblie sau de ce nu o carte pentru bucate sa-ti faca mai multe prajiturele. Daca te descurci ii poti face un tort chiar tu pe care sa scrii ''te iubesc buni''. Eu cred ca orice i-ai lua o sa fie super fericita.La multi ani bunicutei tale.
Bunica mea e înebunită după flori artificiale.../Dacă i-ai luat flori artificiale/Deja faci parte din lumea ei...
Buna! Ai putea sa ii confectionezi tu ceva sau sa ii cumeri un album, parfum sau ceva mai valoros.Papapapa ![]()
![]()
Carte cu scrisori
Acest cadou poate fi daruit din partea intregii familii. Incearca sa vorbesti cu toti cei care au crescut alaturi de bunicii tai si scrieti-le cate o scrisoare. Mentionati cele mai frumoase amintiri pe care le aveti despre intamplarile petrecute la bunici. Borcanul cu amintiri
Un cadou asemanator cartii cu scrisori este si acesta. Ai nevoie de un borcan de dimensiuni mai mari, hartie cartonata, computer si imprimanta. Tot ce trebuie sa faci este sa imprimi pe bucati de hartie amintirile cele mai frumoase pe care le-ai trait in compania bunicilor. Pentru a completa acest cadou, ai putea sa atasezi si fotografii din copilarie. Pentru un cadou vesel, foloseste hartii de diferite culori. Un astfel de cadou se transforma intr-un moment placut pentru intreaga familie, in momentul in care va veti aduce aminte impreuna de clipele frumoase.
intalnire surpriza cu intreaga familie
rama foto
album foto
album cu muzica preferata
ghiveci decorativ cu plante sau flori
set pentru bucatarie: sort, manusi etc.
forme pentru prajituri
tablou
bilet la o statiune balneara
programare la un salon de masaj terapeutic
animal de companie (pisica, hamster, papagal etc.)
carte
sal
papuci de casa
halat de baie
patura sau pled
geanta
decoratiuni pentru interior
caseta pentru bijuterii
suport pentru margele( acolo am zis si halat si papuci de casa scuze
) Atat ![]()
Pai i-ai putea face o felicitare impreuna cu familia ta sau scrisoare in care sa ii reamintesti toate momentele petrecute impruna impreuna cu o cutie de bomboane impachetate finut ![]()
o pereche de cercei sau niste margele
i-ai putea cumpara o rama foto.![]()
un balansoar
un set de manusi impreuna cu un fular. poate i-ar fi de ajutor pe frigul asta![]()
un buchet de flori. trandafiri sau alte flori care stii ca iar place bunicii tale
un filtru de cafea
un set de farfurii pahare.
nu stiu astea imi vin in minte
sper sa iti fie de folos
![]()
Un cadou potivit pentru Bunici consider ca ar putea fi o icoana… Iar daca vrei una pictata un om cu o energie pozitiva deosebita si o experieta in pictura bisericeasca de peste 18 ani poti intra pe linkul de mai jos. https://www.facebook.com/icoane1/
Neagracaceara întreabă: