Un buchet de flori Si incearca sa compui o poezie pentru ea. Cu siguranta o va impresiona
Hmm... O bratara ar fi un cadou draguzt. Sau in orice caz nu ceva prea sofisticat sau scump. Eu cred ca ar merge si un buchet de flori si o ciocolata. Eu mamei mele de ziua ei i'am luat o bratara de argint destul de simpluta si nu foarte scumpa.( si chiar s-a bucurat) Orice i-ai lua nu uita florile. Nu conteaza ce iidaruiesti.ci gestul si dragostea cu care ii oferi si cel mai mic dar!
Multumsesc mult, pentru toate raspunsurile... pacat ca nu pot da mai multe fundite Pentru Zoey : Oau Zoey, Mami are multe parfumuri, nici nu mai are unde sa le puna, in schimb cred ca ii voi oferii si ceva din inima.
Pentru Alexa : Buna idee. Voi incerca sper sa fie multumita
Pentru AlliceHappyGirl : Pai...da...nu stiu ce sa zic voi lua un buchet de flori si voi incerca sa fac o poezie
Pentru Bianca : ii iau asa ceva si asa am 2 milioane mi-a adus matusica mea
Toate cadourile sunt bine alese, va multumesc mult de tot eu pun foarte mult pe cadourile parintilor sau a le bunicilor in special a tuturor... caut ceva frumos pentru ei si voi mi-ati dat niste idei foarte bune VA Multumesc va dau tuturor VOT FOLOSITOR.
Eu i-am luat mamei (daca ai ceva bani in pusculita.)un tricou din acela cu buline pentru vara, care e foasrte usor, un lant pentru tricoul acela si o cana cu ceva scris pe ea.acum bea in fiecare zi la lucru cafea din cana aceea.mult noroc! si la multi ani mamei! funda?