| St3fanuTz a întrebat:

va rog mult imi spuneti ce cadou ii pot lua mamei mele? Duminica este ziua ei si nu stiu ce sa ii iau va rog spuneti-mi am 11 ani ce cadou as putea sa ii iau?

Răspuns Câştigător
| SabbyNightShadow a răspuns:

Ii poti cumpara un parfum, sau ii poti fcae tu ceva din inima ta

5 răspunsuri:
| AliceHappyGirl a răspuns:

Un buchet de flori happy Si incearca sa compui o poezie pentru ea. Cu siguranta o va impresiona happy

| elasexygagica a răspuns:

Un vibrator

| Sunnyツ a răspuns:

Hmm...thinking O bratara ar fi un cadou draguzt. Sau in orice caz nu ceva prea sofisticat sau scump. Eu cred ca ar merge si un buchet de flori si o ciocolata. Eu mamei mele de ziua ei i'am luat o bratara de argint destul de simpluta si nu foarte scumpa.( si chiar s-a bucurat) Orice i-ai lua nu uita florile. Nu conteaza ce iidaruiesti.ci gestul si dragostea cu care ii oferi si cel mai mic dar!

| St3fanuTz explică:

Multumsesc mult, pentru toate raspunsurile... pacat ca nu pot da mai multe fundite sad Pentru Zoey : Oau Zoey, Mami are multe parfumuri, nici nu mai are unde sa le puna, in schimb cred ca ii voi oferii si ceva din inima.
Pentru Alexa : Buna idee. Voi incerca sper sa fie multumita happy
Pentru AlliceHappyGirl : Pai...da...nu stiu ce sa zic happy voi lua un buchet de flori si voi incerca sa fac o poezie
Pentru Bianca : ii iau asa ceva si asa am 2 milioane mi-a adus matusica mea big grin
Toate cadourile sunt bine alese, va multumesc mult de tot eu pun foarte mult pe cadourile parintilor sau a le bunicilor in special a tuturor... caut ceva frumos pentru ei si voi mi-ati dat niste idei foarte bune happy VA Multumesc va dau tuturor VOT FOLOSITOR.

| bianca1598 a răspuns:

Eu i-am luat mamei (daca ai ceva bani in pusculita.big grin)un tricou din acela cu buline pentru vara, care e foasrte usor, un lant pentru tricoul acela si o cana cu ceva scris pe ea.acum bea in fiecare zi la lucru cafea din cana aceea.mult noroc! si la multi ani mamei! funda?

Întrebări similare