| E23 a întrebat:

Va rog sa cititi toti, am o problema care incepe sa devina enervanta si probabil cei mai multi nu ma vor crede, vor face misto insa eu adresez intrebarea pentru cei care chiar vor sa ma ajute.Deci de ieri, a inceput sa ma doare ouale(stiti voi la ce ma refer) destul de tare.Cand merg nu ma doare, dar daca ma intorc pe o parte sau fac vreo miscare brusca doare foarte tare.De alergat nici nu se pune problema, ma rupe durerea cand alerg.Si va dati seama ca parintilor nu le pot spune, mi-e rusine.Ma gandeam sa ma dau cu un unguent, fenilbutazona dar e pentru muschi mai ales, si nu stiu e vreun muschi in zona asta? Va rog sa-mi spuneti ce pot face ca sa scap de durere? Da in afara de chestii din astea, sa ma duc la doctor sau la spital.

2 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Cum poti sa ascuzi o astfel de problema? Nu ai auzit de cancerul testicular, care e din ce in ce mai frecvent la tineri? Ce te faci daca e o boala interna? Aceste probleme nu se ascund, nu e nici o rusine. Nu e vorba de o simpla raceala pe care poti s-o tratezi cu o aspirina. De urgenta te duci la medic, ca altfel e de rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine. du-te si spune-le parintilor si o sa stie ce sa faca