| AmandytaErhan a întrebat:

Va rog sa ma ajutati, sunt atat de speriata! O prietena de-a mea mi-a propus mie si unei alte fete sa ne punem note in catalog.Noi am fost de acord si ea a pus. La toate pe date diferite, nici nu s-a uitat sa semene. Ne-am pus cate un 9 la istorie. Acum profesoara si-a dat seama si a zis dirigintei ia rdiriginta vrea sa zica directoarei. Neau intrebat dac aam pus noi. O fata a zis ca nu stie de unde e nota iar eu cu fata care a pus am zis ca noi am povestit tema si ne-au pus nota. Normal ca in agenda nu e.
Acum riscam sa fim exmatriculate, eu am intrebat-o pe fata aia daca sa spunem dar ea a zis sai convingem ca am raspuns. Din fericire la asta ma pricep dar cel mai important cu e de profesori eu ma tem de mama! Chiar daca ii spun plangand sa profesorii malefici ma ameninta ca am facut asa ceva nu ma va credea.

CE SA FAC?

2 răspunsuri:
| 13cris a răspuns:

Offf... pai e complicat! Mai bine nu faceai asta cu notele! eu as fi negat ca stiu de axistenta acelui 9 straight face Dar acum nu iti ramane decat sa sustii in continuare ca ai raspuns pentru acea nota! Si in legatura cu mamata, ar trebui sa ii spui de pe acum, ca si cum nu ar fi ceva pentru care ai fi vinovata, sa te victimizezi putinwinking Mult succes si sper ca te-am ajutat

| AmandytaErhan explică (pentru 13cris):

Pai m-am gandit sa o conving din tot sufletul si pe mama. pentru ca normal ca daca ii spun o sai zica profei. normal ca voi fi exmatriculata si pe langa asta voi fi pedepsita pana la sfarsitul vietii.