Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare.Profesorii care se spune despre ei ca sunt rai, sunt pentru persoanele care nu vor sa invete. Daca esti silitor du-te intr-o zi si le zici ca vrei sa asisti la ora, pentru ca vrei sa vezi cum se comporta profesorii cu elevii. Mai bine de bazezi pe fapte reale nu faci, ala bala portocala
Nu prea stiu ce sa zic
Totusi, mi-ar fi de ajutor daca mi-ai spune la ce liceu inveti
Si eu sunt din Bacau, sunt in clasa a 8-a si vreau sa dau chiar la Vasile Alecsandri la acest profil stiintele naturii pentru ca mai tarziu vreau sa dau la Medicina, intial vroiam la filologie sau stiinte sociale bilingv oricum ceva profil uman dar asa nu cred ca mai pot da pe urma la Medicina, am auzit si eu ce se spune despre profii de acolo...saptamana trecuta au venit la noi in scoala un baiat de la Ferdinand unul de la Vranceanu si un baiat si o fata de la Alecsandri eu stiam de faza cu meditatiile la Ferdinand, ei ne-au spus ca nu sunt adevarate miturile astea despre profi ca intr-adevar sunt severi dar totusi nu sunt elevii atat de fitiosi cum se spune si nu e adevarat ca daca nu faci meditatii nu treci clasa...nu stiu sigur ce sa cred ce stiu e ca orcat de rai ar fi profi de acolo n-am sa dau inapoi acum vreau neaparat sa ajung un medic bun si de obicei cand imi pun ceva in gand reusesc
stiu ca am vorbit cam mult despre mine si am uitat sa dau raspunsul concret la intrebarea ta in locul tau m-as gandi bine nu cred ca de la filologie poti da la Medicina si chiar daca se poate ti-ar fi greu, eu una am o verisoara medic si mi-a zis ca daca pe viitor vreau sa urmez cariera asta sa dau la stiintele naturii, eu zic sa nu te temi de povestile astea despre profi nu cred ca sunt adevarate am auzit si eu ca la Alecsandri cica e o profa de biologie care pune numai 3 si 4 da' asta nu prea mi-a influentat decizia
In concluzie in locul tau m-as transfera acolo dar tu faci ce vrei daca iti place aici la filo si crezi ca vei reusi sa devii si asa un medic bun cum ai spus atunci ramai la filo la liceul la care esti acum...decizia iti apartine tie dar am incercat sa te ajut sper sa fi reusit putin
Ideea este ca a venit o colega noua de la liceul respectiv si mi-a zis acelasi lucru :profesorii sunt cam rai, motiv pentru care s-a mutat la noi, si invata foarte bine.
anonim_4396 întreabă:
Ollyshor întreabă: