Il urmaresc in fiecare searaa!
Si nu am 10 ani; dar ma atrage
Si astept in fiecare zi sa ma uit
Vizionare placuta >:d
M-am uitat 5 minute si am schimbat postul. Mi se pare ca seamana cu o telenovela. E cam prostesc serialul.
La inceput nu imi placea pana a apartut sofia(paula sartor) de atunci nu pierd nici un episod paula sartor este foarte draguta
Iubesc serialul ala
si.intr-un final...nini se va casatori cu tomas...nu zic mai multe detalii pentru ca nu mai devine palpitant!
Imi place mult si cand nu sa mai bagat am facut cu crizele . Daca vreti puteti sa va uitati la episoade pe youtube (asta daca intelegeti cat de cat spaniola). E foatre fain, abia astept sa inceapa noul sezon.
Glumesti? Ma uit in fiecare seara.Cand este ora 18:00 eu zic de fiecare data:
-Deruleaza mai repede pana la 21:30 ca nu mai am rabdare.
Iubesc serialul asta. Mie imi place la nebunie.
Stiati ca Martin (Juan il cheama in realitate), este iubitul Celinei (Paulei)? Stiati ca Nini (Florencia Bertotti)este iubta lui thomas (Federico Amador)?
Ii super frumos il ador si tot ce se intampla te atrage foarte mult merita vazut!
Este un serial foarte frumos si multi la aceste intrebari raspund scurt frumos urat cum li se pare dar eu cred ca toti avem gusturi diferite mie de exemplu imi place telenovela poate lui x sau lui y nu ii place stiti cum e vorba nu te poti caca in gusturile altora.
Iubesc melodia aia te amo mas a ei si a ambasadorului si imi place videoclipul cand ii vede celina sarutandu-se si moare de ciuda
E dragut. Un pic prostesc si pentru copilasi dar totusi e dragut ) Ma enerveaza foarte tare vocea celei care a dublat-o pe Nini
Oricum.stiati ca Nini si Tomas sunt casatoriti in realitate?
Ma uit in fiecare seara.sh nu pierd nici un minut din el.Este foarte interesant.sh te atrage sa vezi tot mai mult din el!
Cum mi se pare la orice desen nou prima data observ ca e acel film/desen si nici daca mi ai da cu pietre in cap nu mas uita dar intr-o sambata eram cu prietena mea si era ep 1 si 2 reluare (eu m-am uitat pentru ca ea a zis ca ii place) si acum ma cred o proasta ca atunci nu vroiam sa il vad si acum nu mai pot de nerabdare sa vad ce se intampla in ep urmator.
E fain.Ma-m uitat la toate episoadele. O ador.Nu-mi pasa ca am 10 ani si sunt intrapatra tot ma uit.
Actrita principala din "Nini" a mai jucat intr-un serial "Floricienta" e tare si ala.Si a mai facut si niste filme.
Este chiar cool episodul! si apropo chiar e o telenovela. unii spun ca este o porcarie, dar mie imi place.de abia astept sa il vizionez si in seara aceasta.
wendy434 întreabă: