| pwp a întrebat:

Buna!
va uitati la nini?(disney channel)
daca da, cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Blondaaa_2156 a răspuns:

Il urmaresc in fiecare searaa!blushing
Si nu am 10 ani; dar ma atragebatting eyelashes
Si astept in fiecare zi sa ma uit day dreaming
Vizionare placuta >:d

882 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super cea mai tare telenovela as vrea ca lola sa fie cu martin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare super si foarte cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serialul Nini este cel mai tare serial din Europa si o ador si pe chow fata din Koreea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! unii va intrebati unde puteti sa vedeti mai multe episoade cu NiNi! intrati pe www.youtube.com si pe bara aia scrieti : nini capitulo... part 1 si da stiu sunt in spaniola ep dar doar acolo ma uit eu :D succes! si aprp de youtube acolo puteti asculta muzica si sa vedeti si alte seriale!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmaresc tote episoadele si am 14 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeeeeeeeeeeeeee super tare mai ales lola si martin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am uitat de cand a inceput cu sora mea, apoi l-au mutat mai tarziu si sora me anul s-a mai putut uita! insa, eu am continuat sa ma uit si mi se pare tot mai interesant! urmareste incontinuare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit si este cea mai frumoasa telenovela de pe disney channel cu alte cuvinte misepare frumos si o ador pe nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este absolut tare o ador pe Nini canta misto imi place si de Sofia, de Martin, de Sisi, bunicul, de Zoe, de Ceama, de Ceo dar o urasc pe scorpia de Selina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma uit la Nini si este super tare.Cand ma uit traiesc emotia de parca as fi acolo.Imi plac Nini, Tomas, Martin si celelalte personaje.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inceput mi s-a parut ceva prostesc fara gust, dar apoi mi-am dat seama ca e chiar superb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nini mi se pare o telenovela care imi place cand am auzit ca o sa apara la disney chanel am stiut ca este o telenovela frumoasa si iata ca asa este adica asta este parerea mea sa ca daca vreti sa vorbiti cu mine despre asta ID-ul meu este sabo_eliza va multumesc ca mi-ati citit mesajul sper ca asa vi se pare si voua la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare ca Nini este cel mai interesant film

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Superb il ador dar as vrea sa fie de la 20:00 atunci mamam-ar lasa in timpul scolii il ador si as vrea sa fie din ora inora si sa se dea in fiecare zi de la o ora la altaadica de la unu la doua si tot asa raspunde Lazarescu Gianina de la arad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Serialul Nini este superb, ce bine ca insfarsit Tonny si Chow s-au sarutat! O ador pe Chow fata din Koreea, voi nu o placeti? Ma numesc Victor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IL Ador, si imi plac aproape toate personajele! sunt tot Victor si va trimit raspunsuri anonime pentru ca nu pot sa ma logez. pentru nu imi accepta email-u!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place nini si il urmaresc in fiecare seara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mii se pare un serial interesant si de multe ori incep sa plang de mila pentru nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cel mai tare serial! Il urmaresc aproape in fiecare seara.Alexandru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit si e super tare imi place ff mult...paraca esti acolo
si simti sentimentele pe care le au acei actori...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi e o tenenovele.si urasc tenenovelele e SOOPER FAIN! Am vazut ultimul episod la inceput s afla d nicoloas fix la nunta dar apoi totul decurge bine(psst...victor a demascat-o)big grinimi place ff mult! sh s eu il urmaresc in fiecare seara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mah uit la nini de pe disney channel si este foarte tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit in fiecare seara, este suuuuper!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este super tare si nini la sfarsit se va casatori cu tomas...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Superb! Vizionez telenovela pe you tube si am ajuns aproape la final.Si da, Tomas va ramane cu Nini pana la urma ca in orice telenovela.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place foarte mult! E prima telenovela de pe disney chenal. E tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super tare telenovela:X:X:X:X:X Imi place la nebunie de Lola si de Martin(sper sa fie impreuna). Deabia astept sa ma uit la film in fiecare seara. I LOVE IT:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai tare desen din lume mie imi place de : Martin, Tony si Nicolas care e Nini

Întrebări similare