| pwp a întrebat:

Buna!
va uitati la nini?(disney channel)
daca da, cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Blondaaa_2156 a răspuns:

Il urmaresc in fiecare searaa!blushing
Si nu am 10 ani; dar ma atragebatting eyelashes
Si astept in fiecare zi sa ma uit day dreaming
Vizionare placuta >:d

883 răspunsuri:
| KORINAM a răspuns:

Eu ma uit, e dragut, darnu cred ca e telenovela

| denisa_6552 a răspuns:

Este super nini!

| Klara_7336 a răspuns:

Da ma uit la NINI! Imi place foarte mult si o sa am o gramada de lucruri cu ea! Pwp pentru toti actorii din NINI! Pwp si tie! :X big grin :X big grin

| skatemaster a răspuns:

E super eu ma uit, daca te uiti pe youtube gasesti si finalul...

| Iolipetras24 a răspuns:

Da ma uit e foarte super imi place foarte mult de celina dar doar fizic

| anonim_3365 a răspuns:

Eu ador nini ma uit in fiecare seara dar finalul va fi urmatorul martin o va cere pe lola de sotie ea zice nu apoi pleaca cu trupa ei si dupa aceea ii spune nini ca martin o iubeste si se intoarce inapoi si spune da iar tomas se casatoreste cu celina siapoi se despart si se casatoreste cu nini a si sisi afla ca celina e mama ei

| andreskater a răspuns:

La raspunsul unui anonim, da, chiar va fi ceva intre nini si ambasador

| alexa_1509 a răspuns:

Da, ma uit si mi se pare un film destulde bun

| fdxdfdffsrdasds a răspuns:

Mi se pare super tare. nu-miplace de celina este foarte rea si incearca sa o opreasca sa fie cu thomas de asta o urasc

| alexandra_4303 a răspuns:

Da ador acest serial tv il vad in fiecare seara si daca asi rata episodul, nu ca s-ar fi intamplat, il caut pe net

| richi_7120 a răspuns:

E cea mai frumoasa telenovela sunt super fana nini e cea mai tare si nimeni no antrece si la fel si thomas si sisi e foarte draguta

| roxxanna23 a răspuns:

Am o intrebare...de cateva zile nu mai este pe disney adica este altceva in loc sa fie Nini...sa mutat la alta ora sau ce ca nu imi pot explica?

| ALEXANDRA_7251 a răspuns:

Buna da ma uit la nini, ce tot spun il ador si nu am chiar 10 ani am 13...pe aproape nu? Oricum eu stiu putina spaniola si m-am uitat pe youtube de vreo 3-4 ori la el! Il ador si are un final foarte tare la care sincer nu ma asteptam dupa ceea ce se inatamapla in episoadele 70 71 72 si 73. Oricum poate voua nu va place dar eu il iubesc si il ador BYE BYE!

Întrebări similare