Il urmaresc in fiecare searaa!
Si nu am 10 ani; dar ma atrage
Si astept in fiecare zi sa ma uit
Vizionare placuta >:d
Mie imi polace foarte mult mie mi-a placut prima data de selina dar acum imi place de nini sau de fiica ambasadorului nu cheo mititica aia frumoasa care o uraste pe selina dar imi place si de cheo si de martin si de cheama eu iubesc toata familia din casa ambasadorului in afara de selina
Mie mi se pare super, deci eu am 16 ani si desi eu nu ma uit la desene animate, Nini imi place la culme, deci acest serial este exact ca si viata mea, eu sunt Nini si il iubesc pe un baiat Andrei care el este ambasadorul Tomace Parker si Luci este Celina Nicu este Arnhell, care desigur ca ma place, ma rog, eu sunt Bogos Bianca si aceasta telenovela Nini mi se pare cea mai potrivita pentru toate varstele caci si mama mea se uita. Un singur lucru am de reprosat, de ce il difuzati la 21:30? Atunci multi copii dorm si mai bine il schimbati la ora 20:30? Adica, e mai bine atunci... Dar ma rog e bine si asa, ei oricum eu vinerea aceasta ma mut din Romania din Galati ma mut in Insulele Grand Canare, deci...
Asta e... ok mai vb papa, pupiky!
Iubesc melodia aia te amo mas a ei si a ambasadorului si imi place videoclipul cand ii vede celina sarutandu-se si moare de ciuda
wendy434 întreabă: