| pwp a întrebat:

Buna!
va uitati la nini?(disney channel)
daca da, cum vi se pare?

Răspuns Câştigător
| Blondaaa_2156 a răspuns:

Il urmaresc in fiecare searaa!blushing
Si nu am 10 ani; dar ma atragebatting eyelashes
Si astept in fiecare zi sa ma uit day dreaming
Vizionare placuta >:d

882 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super si e preferatul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare super dar crede-ma ca nu stiu sigur la cat incepe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte super cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seama putin cu viata de zi cu zi iar NINI este personajul principal iar melodiile ei sunt tari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmaresc fiecare episod.Este super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a parut unpic plicticos la inceput da acum ador cum se comporta nini cu ambasadorul.cu atata indiferenta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uia la nini si imi place foarte mult telenovela nini

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super misto. Ma uit in fiecare seara si ascult cantecele de la final de cel putin 10 ori dupa. Il iubesc. Ma face sa happy laughing si cateodata sa crying si sa ma love struck. Te kiss ca incepe. Vizionare placuta si luati-va si un castron de popcorn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fain da oricum abia astept finalut trebuie sa vad cum se termina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare super, deci eu am 16 ani si desi eu nu ma uit la desene animate, Nini imi place la culme, deci acest serial este exact ca si viata mea, eu sunt Nini si il iubesc pe un baiat Andrei care el este ambasadorul Tomace Parker si Luci este Celina Nicu este Arnhell, care desigur ca ma place, ma rog, eu sunt Bogos Bianca si aceasta telenovela Nini mi se pare cea mai potrivita pentru toate varstele caci si mama mea se uita. Un singur lucru am de reprosat, de ce il difuzati la 21:30? Atunci multi copii dorm si mai bine il schimbati la ora 20:30? Adica, e mai bine atunci... Dar ma rog e bine si asa, ei oricum eu vinerea aceasta ma mut din Romania din Galati ma mut in Insulele Grand Canare, deci...
Asta e... ok mai vb papa, pupiky!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place mult de tot mai ales ul; timul episod in care ambasadorul a sarutat-o pe nini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare foarte frumos, distractiv si in acelasi timp romantic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E fain. dar la inceput nu mi-a placuttongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc pitiche marius -florin si e tare serialu mai ales martin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O ador pe nini si o urmaresc in fiecare seara nu asi pierde nimic un episood e super fain si ador telenovela dar astept odata sa fie NINI impreuna cu THOMAS si uracioasa de SELINA SA DISPARA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi place foarte mult. Este super tare. Nu ratez nici un episod!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La inceput mi s-a parut un pic prostesc, dar pe parcurs m-am simtit din ce in ce mai atrasa de actiunea serialului. Cu toate ca nu prea ma uit la telenovele, este interesant si potrivit pentru copii si adolescenti. Mi se pare ca Nini e cam prostuta si vorbeste cam mult, dar are acel ceva ce te atrage si te face sa te uiti din ce in ce mai multbig grin Baietii de pe teren sunt care mai de care mai draguti, iar Lola mi se pare foarte frumoasabig grin Are tot ce ii trebuie unui serial bun sa te atragabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai tare serial din lume Nini o iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super! imi place muult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m-am uitat e foarte tare vreau sa fie thomas cu
nini imi pl de sisi e draguta si martin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma uit mersi pentru intrebare cunosc toti actori este un serial de nota 10 si as vrea sa fie thomas cu nini suflet pereche si sa dispara selina a m-am ras cu lacrimi cand a mers cici su cheama si selina la teren

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este super tare nu am mai vazut un desen as de tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

It's nice to be with actors because I was in a classic film I even learned English, Romanian Am fost la un unchi din Romania si mi s-a parut interesanta limba asa ca am invatato.Si sincer va spun voua personal sper sa fie mai mult decat un serial! Sper ca va place serialul! Eu o sa mai fiu in Romania cam inca 2 saptamani pana reincepem filmarile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place n-am pierdut niciun episod

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de cinezoaica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi place episodul 1 nu m-am uitat la iel dar acum imi place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stupid

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super, pot vedea episodul 128

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ooo este super tare :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place mult si la inceput am crezut ca nu este ceva atat de interesant dar acum ma uit in fiecare seara cu dorinta de a afla ce se mai intampla

Întrebări similare