Niciodata nu le putem avea pe toate in viata. Umblam mereu, muncim, invatam..si cand colo, murim luam 4 scanduri si aia e.
Si eu am trecut prin unele incidente neplacute in viata, dar daca nu as fi trecut, nu as fi fost puternica. Important este ca am trecut cu bine, desi mi-a luat ani din viata si foarte, foarte multi bani, intr-un final, am primit ce mi s-a cuvenit. Nu am disperat niciodata, in fiecare zi cand ma trezeam, asteptam sa vina noaptea, ca sa vina o alta zi. Sa ma duca mai aproape de scopul dorit. Nici acum nu imi vine sa cred ca s-a intamplat, nici acum nu m-am obisnuit cu noua eu. O sa treaca ceva timp, insa, sunt pe drumul cel bun. Am iesit din groapa in care am stat. Cel mai important este ca am scapat de stres. De altfel nu m-a lasa sa ma bucur de viata.
Sper sa nu dureze si in cazul meu ani, desi timpul trece foarte repede...au trecut deja luni. Am mai avut probleme in viata peste care am trecut, m-au facut mai puternica, dar nu le treceam singura...Doar ca ultima problema m-a ingenunchiat cam mult.
Depinde, probleme difera de la persoana la persoana. Nu putem avea toti aceeasi problema. Capul sus!
Mersi!
Cu drag!
Omul cand nu are un scop sau speranta devine depresiv, creierul are nevoie mereu de un scop daca nu apare depresia e ceva normal
Asa e omuletu', niciodata nu e multumit, vrea totul de-a gata, pai nemultumitului i se ia darul.
Am avut problema aceasta o perioada foarte lunga, cam 2 ani.Mereu gandeam negativ,simteam ca totul e o minciuna,nu am prieteni etc...dar nu este asa.
''The more I see the less I know, the more I like to let it go''
Treci peste, incerca sa gasesti o solutie, nu sta degeaba si nu te mai gandi tot timpul la chestia asta, iti face doar rau.
N-o mai minti!
Se tine de minciuni?
Da. Nu e prea serios tipul. De mine se leaga mereu, ce i-am facut, Dumnezeu stie. Acum de abia am scapat de el!
Posibil se plictiseste si asa ii trece timpul. Sau inca e la o varsta infatila.
O suferi din dragoste. O fi avut una care i-a dat cu flit, a fost isteata si nu l-a bagat in seama. Si el, saracul isi ineaca ''amarul'' virtual...
Mai merge unori si virtual, dar nu mereu. La mine a mers o data, intamplator, dar nu cred sa mearga ceva virtual in general. Macar prnde curaj virtual.
Daca in realitate nu o avea.
Pai de aceea zic. Mi s-a intamplat sa vad zmei pe net si in realitate soricei.
Dar nu stiu ce are cu mine de impartit.
El n-o avea nimic de impartit, poate viseaza sa imparta ceva, asa ca in versurile lui Stefan Banica :cine sta la masa mea, cu cine impart plapuma"...e la stadiu de visare.
E dus cu pluta.
Chiar mai amuzat in seara asta la cum ai vorbit de el.
Vesnicul obicei sa-mi faci mie reclama proasta...
Luati-va o camera nebunilor...
Ti-am spus sa nu ma provoci.
Am avut noroc ieri, dar stii ca l.am ocolit pe Arsenal? Cand ma gandesc, ca un 2 si 2+ aproape.mi dubla cota.
Sambata viitoare sa pui pe tunari, vila ramane valabila! ii cocosam pe albastrei.
Termina ba!
Revizuieste-ti comportamentul!
A,da? Dar tu cand intrai sa te iei de mine, eu nu iti mai ziceam nimic... nice!
Vad ca tu te certi, asadar nu stii ca utd e condusa de watford.chelsea? da, cred ca ar trebui sa ma interesez de teren pentru vila.In ce zona ti.ar placea?
Nu ma iau de tine...
Eu am incercat sa fiu draguta cu tine, sa lasam la o parte imaturitatile.
Asta zic si eu, nu mai dam momeli.
Pentru cat timp?
Nu am avut probleme din acestea dar un psiholog o sa te ajute sa treci peste asta mai mult decat niste raspunsuri citit pe un site unde posteaza oricine.