anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Vi s-a intamplat sa aveti o perioada in viata in care desi sunt bine din punct de vedere al sanatatii, sunteti cat de cat bine financiar, profesional, cu scoala totul e in regula, totusi nu sunteti multumiti de voi? Sa va simtiti singuri si sa vedeti ca nimeni nu va e aproape, ca prietenii de fapt sunt prieteni care te cauta doar la nevoie si ca sngurul prieten adevarat nu va mai e aproape? Aceasta perioada nu o am de cateva zile, ci de mai multa vreme, dupa ce am avut un incident neplacut in viata...cand viata ziceam ca e ok din toate punctele de vedere si speram sa ca totul sa fie cat mai super, am vazut cum viata se prabuseste intr-o clipa sad Am crezut ca va fi bine in final, dar totusi nu e...sad
Voi cum ati depasit situatia?

Răspuns Câştigător
| Florentina9210 a răspuns:

Niciodata nu le putem avea pe toate in viata. Umblam mereu, muncim, invatam..si cand colo, murim luam 4 scanduri si aia e.
Si eu am trecut prin unele incidente neplacute in viata, dar daca nu as fi trecut, nu as fi fost puternica. Important este ca am trecut cu bine, desi mi-a luat ani din viata si foarte, foarte multi bani, intr-un final, am primit ce mi s-a cuvenit. Nu am disperat niciodata, in fiecare zi cand ma trezeam, asteptam sa vina noaptea, ca sa vina o alta zi. Sa ma duca mai aproape de scopul dorit. Nici acum nu imi vine sa cred ca s-a intamplat, nici acum nu m-am obisnuit cu noua eu. O sa treaca ceva timp, insa, sunt pe drumul cel bun. Am iesit din groapa in care am stat. Cel mai important este ca am scapat de stres. De altfel nu m-a lasa sa ma bucur de viata.

47 răspunsuri:
| Mussette a răspuns (pentru Florentina9210):

El n-o avea nimic de impartit, poate viseaza sa imparta ceva, asa ca in versurile lui Stefan Banica :cine sta la masa mea, cu cine impart plapuma"...e la stadiu de visare. laughing

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mussette):

E dus cu pluta. rolling on the floor

| Mussette a răspuns (pentru Florentina9210):

Chiar mai amuzat in seara asta la cum ai vorbit de el. rolling on the floor

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Vesnicul obicei sa-mi faci mie reclama proasta...

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Drimmero):

Luati-va o camera nebunilor...

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Ti-am spus sa nu ma provoci.

| Drimmero a răspuns (pentru Mussette):

Greseala colosala sa te iei dupa ea/

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Am avut noroc ieri, dar stii ca l.am ocolit pe Arsenal? Cand ma gandesc, ca un 2 si 2+ aproape.mi dubla cota.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Sambata viitoare sa pui pe tunari, vila ramane valabila! ii cocosam pe albastrei.

| Drimmero a răspuns (pentru UnBroken2016):

Termina ba!

Revizuieste-ti comportamentul!

A,da? Dar tu cand intrai sa te iei de mine, eu nu iti mai ziceam nimic... nice!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Vad ca tu te certi, asadar nu stii ca utd e condusa de watford.chelsea? da, cred ca ar trebui sa ma interesez de teren pentru vila.In ce zona ti.ar placea?

Nu ma iau de tine...

Eu am incercat sa fiu draguta cu tine, sa lasam la o parte imaturitatile.

Asta zic si eu, nu mai dam momeli.

Pentru cat timp?