Mda mi s-a mai intamplat pentru ca eu ma uit la f. multe filme horror.Dar de la un timp nu le mai iau in serios pentru ca stiu ca daca le iau in serios o sa ma sperii mai rau.Cel mai ciudat lucru care mi s-a intamplat a fost acum 2 ani cand eram la bunica acasa si m-am uitata eu cu fratemiu pe un site despre fantome.Si in acea seara atateam rezemata de o perna si am simtit ca si cum cineva ma strangea de gat si dupa am auzit un ras asa incet.M-am speriat de moarte atunci dar cand i-am zis lui fratemiu nu m-a crezut. Daca iti plac filmele horror si chestiile legate de supranatural da mi id-ul tau. :d
Mie nu mi s-a intamplat. Poate si fiindca nu ma uit la filme de groaza. Iti sugerez si tie sa le eviti. Exista si filme de calitate, si inca multe. Filmele de groaza pentru spirit sunt ca si fast-food-ul pentru trup. Ultimul film bun pe care l-am vazut: Walk in the clouds.
Da,mi s`a intamplat de multe ori si totusi parca mai vreau.E placuta senzatia aceea de infiorare. Daca te preocupa paranormalul, filmele horror si restul lucrurilor de genul mi-ai putea da ID`ul tau te rog? rar gasesc si eu pe cineva ca mine .