| MadRaven a întrebat:

Bună,
Vi s-a întâmplat vreodată să vedeţi un comentariu scris incorect d.p.v. gramatical şi să nu vă puteţi abţine din a-l corecta? laughing
Eu păţesc asta mereu şi mă gândesc, oare sunt prea rea? laughing

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

Eu fac asta de fiecare data cand am ocazia. Nu cred ca este rau sa ii corectezi pe altii, poate ca invata si nu mai fac aceeasi greseala a doua oara.

| Mădă0611 a răspuns:

Buna!
Cica esti spelling nazi. thinking Eu corectez doar persoane care corecteaza persoane cu rautate, sa le dau peste bot, un fel de karma, in rest, daca imi permit, spun ca e ceva gresit si explic forma corecta, asa invata mai bine.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E un reflex bun, bazat pe cunostinte bine stabilite.Numai ca, daca e vorba de greselile altcuiva, trebuie sa faci corectia cat mai discret, cu putin tact.

| AtateaConditii a răspuns:

Numai daca a comentat ceva de rau la adresa mea sau daca imi este mila de el. Daca nu imi pasa de el il las in greseala lui.

| pietrean a răspuns:

De obicei,corectez,in termeni politicosi sau dand chiar definitii ale unor cuvinte gresit folosite.Dar sunt unii,care nu accepta asa ceva si dau(cum s-a exprimat unul) "reject".
Asta e, ce sa fac!? Unii sunt mitocani(este un cuvant dur dar adevarat, dupa modul cum raspund corectarilor mele), altii nu raspund si probabil ca au acceptat atentionarea.
Dar cum nu ma ranesc in nici-un fel, voi continua sa corectez ceea ce cred ca este gresit.

| Mămăligă59 a răspuns:

Nu, nu esti prea rea. oamenii sunt...cum sa zic...inculti. majoritatea. decat sa stai sa-i corectezi mai bine ii sfatuiesti sa mai treaca pe la scoala big grin

| Alin_Stoica_1990 a răspuns:

Dupa mine, nu.