| whatdididowrong a întrebat:

Bună! Vin cu o rugăminte serioasă, să mă sfătuiți (dacă ați fost în situații similare)...

Sunt în ultimul an de Marketing la ASE și drept să vă spun parcă a fost un concediu prelungit, 3 ani în care nu am realizat (academic) mai nimic. Lucrez în domeniu, dar (1) nu se plătește atât de bine; (2) am o stare de surescitare numai când mă gândesc...

M-am ambiționat și am considerat absolut necesar să parcurg un program de Licență în Drept, anul următor. Problema e că, nefiind din București, ar însemna să parcurg concomitent și un program de Master (ca să reduc din costuri, voi sta la cămin la Buget). Prin urmare, varianta exclusivă ar fi să urmez Dreptul la ID/IFR (învățământ la distanță / cu frecvență redusă, Taxă), iar programul de Master la IF (Învățământ cu Frecvență, Buget).

Acum, problemele:
(1) Master-ul aș putea să îl aleg pe una dintre cele două verticale: Economie (pentru că asta am studiat în primul program de licență și am habar), respectiv Dreptul Afacerilor (ceva nou, unde există admitere, aprox. 1000 de pagini de învățat). Vă rog, nu puneți problema „învățatului" în acest caz - sunt bucuros să sacrific timpul necesar. În paralel ar însemna totuși să învăț gramatica și pentru admiterea la Licență - Drept. Iar acum, mă îngrozesc laughing
(2) Dacă ar fi să aleg programul de Master în Drept, aș avea după cei 4 ani o pregătire severă, riguroasă. Dar oare, pentru un simplu om, voi fi capabil să le jonglez pe amândoua în paralel?

Întrebări similare