Aș fi ținut cont, dacă erai un copil de 8-10 ani, care nu era capabil, să redacteze, fără ajutor, un text, dar tu, la 22 ani, nu știi ce vrei de la viață?!
Poți să scrii ce vrei. Oricum nu dă nimeni o flegmă pentru ce te rogi tu.
Dadcă vrei să reușești în viață pune mâna și fă chestii care să te ajute să reușești în viață.
Scrisul pe la mănăstiri nu ajută deloc.
E trist că ai ajuns la vârsta asta și încă mai ai impresia că poți căpăta ajutor divin dacă știi cum să-l ceri.
N-o baga in seama pe asta de mai sus, e o nesimtita. Oricum n-ai cum sa stii ce vrei de la viata la 22 de ani, tu deocamdata te lasi la voia intamplarii si iti traiesti viata dupa cum bate vantul, nu esti prea departe de alt tipar.
Poti sa incepi a scrie despre ce iti lipseste tie, eu spre exemplu nu prea am presiune vara in anvelope, well it's a start, lucrurile mici pot declasa altele mai importante.Imi doresc ca oile tatalui sa aiba o lana mai pufoasa si nu asa aspra si puturoasa.Sa nu mai transpir pe timpul verii asa ca un pucelus, as dori si domolirea hormonilor ca ceva in plus.
Vezi tu, funda!
Drum bun, mergi cu Domnul!
Iertarea pacatelor, sanatate...
Nu avem noi de unde sa stim ce iti lipseste tie. Scrie ce iti doresti tu de la viata.
FesaLuca întreabă: