De foarte putine ori maximum de vreo trei ori in viata daca am constientizat in vis ca visez, dar atunci stiam ca nu pot pati nimic ca e vis.Atunci poti pati ceva daca in lumea fizica chiar t-i se intampla ceva si iti apare acel ceva in vis.De exemplu ai probleme cu inima si visezi urit sa te trezesti sa te poti salva, sau apare cineva din exterior sa zicem esti intr-un colegiu dormiti mai multi intr-o camera cineva vrea sa-ti faca sau chiar iti face ceva si visezi acest lucru.Dar fara sa patesti ceva si sa dormi singura intr-o camera si numai pe baza visului sa t-i se intimple ceva nu se poate.
Starea asta, din cate am citit, se numeste vis lucid practic esti constient ca visezi, modifici visul iar in cazul in care actionezi asupra corpului tau in vis e posibil sa actionezi in mod involuntar si in realitate pentru ca in acel moment esti intre vis si realitate asadar creierul va comanda corpulu isa faca acele miscari pe care tu le comanzi in vis. E foarte ciudat.
Da..am auzit si asta..dar..intotdeauna am acest ''vis lucid''..cand visez simt acel vis..il traiesc.dar nu pot face ce vreau..sunt pur si simplu un spectator care asteapta sa vada ce va urma.
Dar..de un timp pot modela visul dupa placerea mea.dar corpul meu nu reactioneaza..nu vorbesc sau ma misc..chiar mi s-a spus.''tu nu te misti cand dorm?''.
Depinde de la persoana la persoana: unii au viseleinfluentate de muzica, persoane, stari, ganduri intr-un cuvant factori care iti influenteaza visul. Nu toate persoanele vorbesc si/sau se misca in somn nu este ceva caracteristic doar foarte intalnit insa nu indeajuns incat sa fie uniersalizat
Da..asa este
benny7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AndreiAndu96 întreabă:
MadaAwwr întreabă: