Buna am un caine lup pe care il cheama Maxx, si o pechineza care o cheama Dolly, am avut un catel munuat cel din avataru meu pe care il chema Pyky, dar din pacate un idiot a dat cu masina peste el
Am un caine lup pe care il cheama Jonny[nu rade, mama i-a pus numele]. Mai am o pisica birmaneza pe nume Fluffly si inca o pisica neagra, nu stiu exact ce rasa e, pe nume Mike
Eu am trei animale, traiesc la casa pe pamint doua etaje si am ograta si vizavi de casa mea mai am inca o casa (firma tatei) cu trei etaje si intre aceste case e gradina mea. Deci am 4 animale. Un caine Roza are 1 an in anii nostri, apoi am o pisica Jerry are vreo 2 ani in anii nostri (poate 3), si mai am o pisica care e a mea a mea eu am botezat-o tot, si o cheama Vita are tot vreo 2-3 ani, Vita a fost nascuta de sora lui Jerry, apoi Vita s-a combinat cu Jerry si Vita a nascut un matasor, inca nu are nume pentru ca are o saptamana. In plus familia mea este formata din 6 copii . Asta ese viata mea. Succese!
Bunaaa! Eu am o catelusa( Daisy, Bichon Maltese), o pisica( Nini, nu stiu ce rasa e), 2 perusi(Ando si Bety), si 9 pestisori! Paaa!
Buna,eu am 2 canari dragalasi si nebunatici! Pe baiat il chema puiutu si pe fata puicuta! Succes!
Paii...am trei pisicute siameze :
Claire [sau Clara], Aris si Lexy. Sunt foarte prietenoase iar eu sunt foarte atasata de ele.