Am un caine tampit pe nume lucky, ce fuge de mate.si innebuneste cand fac gratar in curte!
...da e al meu ma
Animalute nu prea le-ai spune...Am doi ciobanesti germani, Prada si Iron.Si am si doua pisici, Lili si Bejulini! Si sa-mi traiasca, ii iubesc nespus!
@Aiyda si al meu asa se numeste defapt...toti motani pe care i-am avut de cand sunt mica s-au numit asa
SI referitor la intrebare:2 caini si 2 pisici.
Eu am un caine rex, o pisica care o cheama miti si 2 iepuri pe unul il cheama flappy si pe celalalt papi
Buna eu am 3 catei si 3 pisici la casa de la curte si un catel la bloc.Pe cel de la bloc il cheama Dixi iar pe cei de la curte Kubby, Maia si Cios... Iar la pisici nu le-am pus nume decat baiat:Florin PRIMESC FUNDA?
Heei Am 2 caini : Ursu si Tobi.2 pisici si vreo 6 iepuri :X aa da.mai am si 2 pisicute
5 ciobanesti germani(rex, aidan, max, timo si thor, 6 pisici( 3 mari ( miru, tom, si kara) si 3 mici abia nascuti( tomi, felix si mititica) 2 perushi tom si kati
4 ciobanesti locuiesc la tara si pisicile iar max si cu perusii mei stau cu mine la bloc
dar ii iubesc pe toti enoooorrm de mult
pup :*
fundita
~Salut~Eu am doi caini:un ciobanesc german si un labrador; Doua pisici si Un canar!
J0B0MAT întreabă: