| Florentina9210 a întrebat:

Bună! Voi ce ați fi făcut în locul meu dacă partenerul/ partenera voastră v-ar fi zis ca " o să zburați deasupra caselor " sau " ca se lupta cu demonii" pentru binele vostru să vă "salveze"? Așa am cunoscut eu un băiat acum câțiva ani, fiind din orașe diferite ne-am întâlnit de câteva ori dar mi s-a părut ceva suspect la el. Tipul trăia într-o fantezie continuă. Era zile când îl vedeam ok iar alte zile când nu voiam să aud de el. Simțeam cum mă consumă psihic și energetic. Chestia e ca și după ce am pus punct, mai am nopți când îl visez. El e deja cu o tipă din altă țară. A făcut nuntă la ea acasă. A participat doar el și în rest doar din familia ei ( filipinezi). Chestia este ca de când ne-am despărțit, mai bine zis, de când nu am mai vrut eu să continui deoarece mă punea pe gânduri anumite lucruri la el, cum am menționat de la început, nu mai reușesc să îmi găsesc pe cineva potrivit. Îmi este să nu fi venit cu "ceva" când a fost la mine. Ca mi-a adus o carte și niște seturi de brățări, mărgele, etc. Am scăpat de atunci de ele, dar am luat contact. Și chestia aiurea este ca deși este "căsătorit " cu tipa respectivă, tot îl visez. Voi cum ați fi procedat în cazul acesta?
De menționat, noi ne știm din 2009, doar în mediul virtual. Acum doi ani ne-am întâlnit prima dată.

14 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Nu e nimic magic la mijloc, din moment ce ne-ai povestit de nunta lui il urmaresti in continuare, blochezi tot pe social media, blochezi orice numar de telefon si iti vezi de viata, ne agatam cu gandurile de trecut si dupa ne miram de ce avem inca acele persoane in minte, incearca sa nu mai ti emotile fata de el vi, scoateti-l din minte.
O mica paranteza, nu e usor sa gasesti pe cineva potrivit, poti fi singura cu anii pana dai de acea persoana, ma duc spre 3 ani singur, nu tin partea nici un unui sex, ambele parti sunt la fel de neserioase in ziua de azi, cel mai sanatos e sa te ocupi de tine fara sa te gandesti la lucrul asta, de obicei apare cineva cand nu grabesti procesul.

| Violleta2022 a răspuns:

Chiar ma intrebam cand ti-am vazut topicul, de ce naiba dezgropi mortii si ce sens are sa scrii un topic despre o relatie demult terminata si incheiata, iar raspunsula venit la sfarsit, cand am realizat ca tu nu vrei sa accepti ideea ca omul ala si-a gasit pe altcineva, ca este insurat si ca nu mai are ce cauta in relatia cu tine, dar tu refuzi sa-l lasi in pace, facand o obsesie pentru el.
Cand vei inceta sa mai faci o obsesie cu barbatul ala, vei putea sa nu-l mai visezi si chiar sa-ti continui viata, poate chiar sa-ti gasesti pe altcineva.

| Dismally a răspuns:

Era bolnav psihic. Nu prea avea ce sa-ti aduca, un om care ar fi putut face asta nu ar fi indrugat tot fel de prostii cum facea el. Cred mai degraba ca nu ai gasit tu persoana potrivita inca si nu ar trebui sa te ingrijoreze asta, persoana potrivita este foarte greu de gasit, nu e ca in filme.

| VoidEternal a răspuns:

Crezi că ți-a făcut ceva voodoo?

Ți-a îngropat cranii de cocoși la ușă, ți-a făcut semne pe prag?

Pari a avea o vârstă, nu ești copil să crezi in stafii și nu ai nici 80 de ani încât să nu fi făcut școală, ai acces la toată informația de care ai avea nevoie, și tu chiar te gândești serios că îți influențează cumva viitorul pentru că ai atins niste obiecte de la el?

Get serious...

| Florentina9210 explică (pentru VoidEternal):

Tipul era far from reality. La ce fantezii avea și îmi spune ea ca eu îi sunt sortită lui.

| VoidEternal a răspuns (pentru Florentina9210):

Dacă tipul era far from reality nu înseamnă că trebuie să fii și tu. Pari cam ușor de speriat.

De exemplu, daca te-as întreba... cum îți stă cu pistrui?

Am făcut și eu voodoo?

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu cred ca te-a marcat prea tare comportamentul lui si de asta il tot visezi. Nu e nimic "necurat" la mijloc laughing. Lasa-l se se lupte cu demonii si cu vocile lui deasupra caselor cat vrea laughing. Gasesti tu pe cineva potrivit intr-un final. Important este sa nu mai crezi in toate superstitiile si sa nu mai fi credula in general.

| Madaxo97 a răspuns:

Un om nebun, stai departe de el

| Mindfulness a răspuns:

M-aș fi dus la un duhovnic daca as fi convins că unul/una mi-a făcut ceva dark. In rest nu ai ce sa faci decât să te rogi.

| Florentina9210 explică (pentru Mindfulness):

Am fost și mi-a zis ca am " făcut de urat" nu îmi dau seama ce înseamnă. Adică să nu îmi placă persoana de lângă mine sau invers?

| Mindfulness a răspuns (pentru Florentina9210):

Cred că "făcut de urat" se referă la: sa fii urâtă de cei ce ii vei cunoaște,sa te vadă ca pe o femeie urâtă deși tu ești opusul, sa fii văzută ca o mumie! Prin descântece te poți dezlega dar și etnicele ce se ocupa cu așa ceva au multă mangleala sa te facă să le dai bani. La slujbe de dezlegare de blesteme și farmece e recomandat sa fii prezenta, și să mergi la mai multi preoți nu doar unul singur.
Și eu am problema asta, foarte multi ma urasc și bârfesc și eu sunt un tip cuminte, stau numai în casa!

| Florentina9210 explică (pentru Mindfulness):

Ai dreptate. Eu până la 31 de ani, am avut doar o relație de trei ani care s-a terminat brusc fără nicio explicație. După au mai fost și altele dar parcă nu am succes. Eu care îmi văd de treaba mea, sunt cuminte, nu am fost niciodată într-un club, nu am noroc.
Și la slujbe când mă mai duceam mi se făcea rău.
Ce o fi zis tipul respectiv. Dacă nu am vrut să fiu cu el, să nu fiu nimeni.

| Mindfulness a răspuns (pentru Florentina9210):

Posibil sa îți fi făcut. Fetele cuminti nu prea sunt căutate doar daca sunt foarte frumoase,dar sunt cautate sa profite unii de naivitatea lor,sa le batjocoresc, apoi tot la alea rele se întorc, exact la fel fac și fetele cu băieții cuminți, și când ajung la cei rai sunt bătute că ulterior sa se plângă că toți bărbații sunt porci când ele de fapt pe cei buni i-au batjocorit sau băgat în friend zone. Viața are niste întorsături foarte crâncene, aprige.

| Mindfulness a răspuns (pentru Mindfulness):

Ești drăguță după poza de la profil cu siguranță o sa îți găsești un iubit, nu are rost sa te gândești la chestii malefice.