| mgtow a întrebat:

voi ce credeti peste 2 ani o sa avem probleme cu incalzirea globala temperaturiile vor fi chiar peste 40ºC se vor lua masuri oare la locul de munca sa se reduca orele sau va fi la fel? Daca temperatura va urca mai mult ne coacem pe strada.

4 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Deja avem, a aratat la stiri.

| Simona a răspuns:

Cine stie... vom vedea, dar eu una nu cred ca se vor reduce orele de munca, avand in vedere situatia economica de noi

| Adyr0 a răspuns:

Ce sa faca? Sa se reduca orele de munca? laughing Nici in cele mai frumoase vise nu se va intampla asta in Romania. La ce e mai rau, la aia sa te astepti.

| Sasha_2764 a răspuns:

Pai peste 2 ani este si "sfarsitu lumii " laughing cica... poate zic si ei asa pentru a ne speria si a ne gandi mai mult la sfrasitu ala stupid ( da de unde ca nu o sa vina laughing, asa ziceau si in 2000 )
Pai ne facem prajituri pe strada... bine zis thinking
da' ideea e ca nu putem schimba nimic, asa ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea asta, poate ne-au spus cu 2 ani inainte pentru a ne obisnui cu ideea laughing ca nu e asa usor, si de orele reduse raised eyebrows uuuu, nici nu cred asta, ca la cum e in Romania eu una m-asi asptepta la mai muuulte ore... ca asa sunt unii romani
Off ce bine ar fi daca ar fi mai racoare macar putin!