| nikole0593 a întrebat:

Voi ce faceti atunci cind sunteti singuri?(la general) eu nu am prieten,prieteni, sa spun asa doar cunoscuti,nu cred in prieteni ca in ziua de azi toti profita,amagesc chiar daca iti spun ca tin la tine si iti dau incredere mai bine zis daca ai bani ii cumperi si sunt cei mai buni, am citiva prieteni care sunt mai apropiata dar ei sunt plecati la munca vorbim pe mess, web.Prietenii sunt parintii mei si fratele, totul sunt.Prieten nu am dar imi doresc,chiar imi doresc un baiat bun,sa simt ca pot avea incredere,dar cam greu ajunge big grin. Intrebarea e ca voi ce faceti cind sunteti singuri,in afara de studii,sport,de genu. Vin sarbatorile si gindul ca o sal intilnesc singura ma omoara cind vad in jurul meu toti se pregatesc,fericiti,plini de emotii,ma bucur pentru ei, imi place cind vad oamenii fericiti, sa fie toti fericiti.Parintii mei pleaca in vacanta de sarbatori le-am spus sa plece ca merita sa se odihneasca dupa un an de munca trebuie si relaxare)Si ramin singura.De iesit ies in oras cu fratele meu mai mic si prietenii lui,ne distram,mai fac cunostinta cu baieti,doar ca nu-mi plac,sunt baieti de genu o seara, doua ceea ce nu imi convine si nu imi place, sau ca sunt mai mici si inca si naivi.As vrea ceva idei poate este cineva care a fost in locul meu si cumva aiesit din monotonia asta,stiu ca e pe un timp nu pe toata viata,chiar vreau sa stiu, povestiti-mi, va pup

13 răspunsuri:
| Nitunitu a răspuns:

De curiozitate, cati ani ai?

Daca vrei prieteni adevarati ti cont de lucrurile astea:

1 Nu le ceri si nu le dai bani niciodata.

2 Nu faci sex cu ei si nici ei nu fac sex cu tine

3 Nu te bazezi pe ei si nici ei pe tine.

4 Daca suni si nu raspund, ii lasi in pace si poate te suna ei inapoi.

5 La nevoie te descurci, si dupa ii anunti ca ai rezolvat.

6 Daca vrei sa discuti ceva foarte delicat, o faci pe TPU sub forma de anonimat.

Am facut si rima

Imi pare rau dar asa sunt prietenii in ziua de azi...

Eu sunt ok, bag mana in foc pentru mine, dar nu pot sa bag mana in foc pentru cel care vrea sa imi fie prieten...

Singurii prieteni din univers sunt soarele si pamantul.

Soarele incalzeste pamantul de mii de ani si nu ii spune niciodata: "imi esti dator..."

| nikole0593 explică (pentru Nitunitu):

De aia ma gindesc ca sunt singura ca procedez cu ei exact cum ai spus tu, ..si cu lucrurile astea si fara, sa spun asa tot sunt rea sau singura, cred ca e mai bine asa..Am 22ani.mulumesc mult ca mi-ai raspuns, apreciez, sarbatori fericite!)

| Nitunitu a răspuns (pentru nikole0593):

O sa vezi cu timpul ca singurul tau prieten adevarat o sa fie sufletul tau pereche. In el o sa ai toata baza, o sa simti asta si asa o sa fie...

Hai sa te intreb ceva:

Sa spunem ca suntem noi doi pe o insula pustie de 10 ani. Doar noi doi atat. Si vine un indian cu barca si cu o sulita in mana indreptata catre noi. Spune ca unul dintre noi pleaca inapoi la civilizatie iar altul moare aici. Eu tac si astept raspunsul tau. Ce spui si ce faci?

Atac si eu si murim impreuna sau scapam de acest indian si plecam impreuna cu barca

Vezi tu nicole, cand ai spus "Atac si eu si murim impreuna" ti-ai fi dat si viata pentru mine, care pe acea insula eram singurul tau prieten de 10 ani de zile.

Solutia o gasea Dumnezeu pe loc si iti lumina mintea ce sa spui si ce sa faci incat nimeni sa nu sufere.

Oricum imi place cum ai raspuns, O sa fi o mama foarte buna si o sa iti protejezi copilul, sa nu faci niciodata intrerupere de sarcina, daca Dumnezeu te binecuvanteaza sa ai un copil, pastreaza-l indiferent de ce ai gandi pe moment. Mai tarziu o sa realizezi ca ai facut bine.

Esti o prietena adevarata si nu spun asta pentru raspunsul tau, o sa ma rog pentru tine sa iti gasesti prieteni adevarati (sunt maxim 10 in viata)care sa fie mai apropiati de tine oricand mai ceva ca rudele.

O sa iti dai seama tu singura si o sa simti cand cineva iti e prieten...

Zambeste, viata e superba daca privesti mereu partea plina a paharului si ai credinta in Dumnezeu.

Iti multumesc mult pentru ca mia-ti raspuns si desigur pentru sfaturi, sunt un om credincios si cred in Dumnezeu.Sunteti preot? imi place sa vorbesc cu tine chiar mi-as dori sa mai vorbesc

Nu sunt preot, sunt un om ca toti ceilalti, un mare pacatos care l-am primit pe Iisus Hristos in inima mea si imi las viata ghidata de fapte bune, credinta si dorinta de a face bine.

Nu pot fi indiferent cand vad ca oamenii sufera si macar cu o vorba buna ii pot ajuta...

Apreciez astfel de oameni.Te apreciez

| Miss25JK a răspuns:

I can try to be your friend, girl. happy

| Miss25JK a răspuns:

Tu sigur ai nevoie de prieteni/ prietene sau esti in cautare de partener? Poate o sa imi si raspunzi, in caz ca nu, inseamna ca tu ai alte ganduri.

| nikole0593 explică (pentru Miss25JK):

Si prieteni/prietene si partener

| Miss25JK a răspuns (pentru nikole0593):

Partener pe internet e grru de gasit. Mai ales sa fie asa cum ai tu nevoie. Pari a nu avea mai mult de 20 - 21 de ani. La varsta ta ar trebui sa ai destui prieteni din liceu si facultate, apoi in viata nu o sa ramai cu prietenii, ci cu viitorul sot, cu parintii si rudele tale. Sevrajul de prieteni se poate trata destul de usor atunci cand esti sigura pe tine si cand sti ce iti doresti de la viata.

Întrebări similare