Nu.
Da,ştiu că e vina lor deoarece nu au grijă de corpul lor! Dar poate unii nu reuşesc să slăbească din cauza unei probleme medicale,cum ar fi glanda!
Am mulţi prieteni obezi,care se integrează în societate,mai mult sau mai puţin.
Chiar şi eu m-am confruntat cu problema asta,mulţi ani la rând,dar în final am ajuns la rezultatul dorit!
Da,mă jigneau toţi cei din clasă, dar nu mă plângeam deoarece ştiam că eu sunt singura vinovată! De ce? Pentru că bagam tone de mâncare în mine, şi din zi în zi, parcă mai mult!
Dar mi-am zis că aşa nu mai pot, iar timp de 2 ani am ţinut dietă. Acum am 54 de kg...din 80!
Nu trebuie sa razi de cei mai plinuti. Daca chiar vrei sa fi cum se cade, ai puta sa ii convingi macar pe cei din clasa sa nu mai fie rai. funda?
Copiii in general sunt rautaciosi, si mai ales daca ii superi cu ceva se iau toti de defectele ce le vad. Cei care au aceasta problema si sunt complexati din cauza asta sunt slabi si se lasa calcati in picioare si se duc acasa si se inchid in ei si plang. Ei trebuie sa faca ceva, sa nu mai permita sa isi bata cineva joc de ei, sa demonstreze ca nu cu grasimea judeca. Si daca le pasa de ei pot face sport si eforturi ca sa slabeasca si sa nu se mai simta complexati din cauza asta. Oamenii rai tot timpul gasesc defecte si le leaga de ele. Nu trebuie bagati in seama si nu trebuie sa li se permita aceste lucruri. Ar trebui invatati acasa si la scoala sa accepte oamenii din jurul lor asa cum sunt, si sa isi vada fiecare defectele.
Shaorme cu doua picioare.
Nu. Eu am avut o prietena mai plinuta care le dadea clasa multor oameni. Una din cele mai deschise persoane care le-am cunoscut. Si da, atata timp cat au un caracter topit ca feliile de cascaval Hochland, voi rade de ei ca nu scutesc omul pentru ca are niste grasime un plus pe el. La fel cum rad si de oamenii slabi. Nu vad de ce atata mila pentru grasi, doar pentru ca sunt grasi. Deodata nu mai conteaza caracterul lor ca-i unul bun sau nu... asta e doar ipocrizie.
Am 2 din ăştia în clasă.
Şi da, râd de ei.De ce nu mi-aş bate joc de un maldăr de grăsime care nu face nimic ca să-şi dea kilele jos, dar îi place să primească atenţie şi să-i spună toţi că "nu contează că eşti gras, contează că ai inimă, nu ca nenorociţii ăia de îşi bat joc de tine".
OAre de ce nu-mi place cum sună "oamenii mai plinuţi"? Spune direct graşi. Că asta sunt. Saci de osânză care nu mai arată a oameni. MAldăre de untură. Baloţi de maioneză.
Dacă spui un termen de căcat într-un mod mai funuţ, asta nu-l face mai puţin de căcat.
Da, râd de oamenii graşi. Pentru că tot din vina lor au ajuns aşa, iar acum, în loc să facă ceva să arate din nou a oameni stau şi se plâng de răutatea celor din jur. Râd de ei şi îi iau la mişto cu orice ocazie prind, pentru că eu merg după logica "ai un corp, ai grijă de el". Şi mi se pare aiurea să te plângi de ceva pentru care tu eşti singurul vinovat. Că nu le-a îndesat nimeni şaorme şi hamburgeri pe gură şi să-i ţină legaţi de scaun să nu facă mişcare. Tot decizia lor a fost.
Şi nu, nu suport nici chestia cu "e o problemă medicală". Eu nu cred că un asemenea butoi de şorici a mâncat doar salată şi a făcut minim 2 ore de mişcare pe zi în ultimii ani, şi arată aşa.
Cei care sunt graşi bagă mâncare proastă şi multă în ei şi n-au făcut niciodată efort fizic doar de dragul de-a face mişcare. Îşi merită fiecare insultă primită.
Personal nu imi plac deloc oamenii "mai plinuti" (grasi) in ceea ce priveste aspectul fizic, insa asta nu inseamna ca refuz din start orice discutie cu o persoana de genul. Nu rad de ei, nu ii insult, fiindca nu e problema mea si nici nu mi se pare ceva amuzant. In multe cazuri au ajuns asa din propria lor vina, dar oricum ar fi, nu imi pasa si nu gasesc in asta un motiv de a imi bate joc de ei. Imi imaginez ca e extrem de neplacut sa fii in locul lor (valabil pentru orice persoana care e batjocorita, din orice motiv) si oricum, nu imi sta in fire sa fac misto sau sa rad de altii, chiar daca respectivii merita sau nu asta.
Nu am de ce sa rad de persoanele mai plinute sau care au alte defecte.
Mi se pare o prostie, si se vede cat de superficiali sunt cei care rad de persoanele cu astfel de defecte.
Nu toti ne-am nascut sa fim "perfecti" iar faptul ca nu suntem nu mi se pare un motiv de ras...
Si eu am o prietena plinuta.Si e una dintre cele mai populare fete din scoala. Nimeni nu rade de ea.Si pana la urma totul tine de atitudine.Dar eu nu, nu as rade de astfel de persoane.