| Iheartyou18 a întrebat:

Voi ce ziceti, la scoala profesorii fac uneori diferente intre elevi in functie de parinti, etc.? Eu sunt de parere ca la unele scoli da. Voi?

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Normal ca se fac, nu imi spune tu mie ca daca ai fi profesoara te-ai lua de un baiat de procuror sau judecator laughing taso daca misca un deget, te-a dat afara din invatamant cat ai zice 'hau' sau oameni cu greutate, si nu ma refer la kg in + ci la statutul social.
Copii de 'vipuri' sunt mereu vazuti bine, are taso si masa bani sa 'cumpere' 2 3 scoli poate,e normal sa stai cu frica in san,nu stii cu cine vorbesti,nu stii cui spui si ce spui,nu stii al cui nepot e,a cui fina e happy si asa mai departe. In Romania se practica nepotismul de multa vreme. E ceva 'normal' la firma de paza unde lucram eu la fel era,toti eram pe pile intrati,care mai de care cu relatii mai sus puse happy acum am fost angajat de curand la o firma de paza, maine e prima tura, sper sa nu fie la fel, insa viata merge inainte, vezi ce vorbesti si pe langa cine. In ziua de azi te poate baga in saramura pe tine ca sa se scape el/ea

| MaliciousDeath a răspuns:

Daps.Mereu se intampla asta.

| Northern a răspuns:

Buna! Uneori se fac diferentieri. La mine in scoala se faceau si se fac si acum. Bye :*