anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi crea un grup pe Instagram cu persoane care sunt interesate să mă ajute cu strângerea de semnături pentru o petiție (pentru continuarea unui serial, Huntik ). Aveți oportunitatea de a cunoaște oameni noi și de face un lucru util pe timpul carantinei. Îmi puteți da si sugestii cum aș putea promova petiția.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Petitiile astea sunt foarte prost intelese. In sensu ca multi cred ca au si efecte.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Oamenii ca tine ar trebui sa stea in spatele multimii, nu sa iasa in fata.
O petitie inseamna un vot pentru ceva. Tu explici ca vrei sa bagi in fata petitia, dar nu spui despre ce e vorba, deci ti-ai dori doar sa te joci cu atentia unor... Prosti.
La loc, 2!

| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Voi discuta in privat cu persoanele interesate de proiect.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil e un proiect jenant de prost, de aia te temi sa il faci public.
Ei bine, petitie privata nu prea exista. Ori spui deschis ce porcarie te-ai gandit tu ca ar trebui sa facem in plina situatie de criza, ori stai acolo in spate, cum ti-am sugerat, ca sa nu te mai faci de minune.

De ce îmi vorbești în maniera asta? Ok, nu are rost să îmi bat capul. Dacă nu vrei să participi nu răspunzi la întrebare! Ai răspuns doar pentru puncte.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am explicat ce nu mi se pare ok. Petitiile nu se fac pentru orice dorinta.
Iar cu punctele, da... De 5 ani ma intretin din TPU! laughing
Glumesc, n-au dat astia nici macar un breloc.

| Diminaku a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Prietene, o explicat în paranteză pentru ce este petiția! „( pentru continuarea unui serial, Huntik )" tu ai citit măcar mesajul? Sau ai început cu inceputul, ai ajuns la petiție, te-ai oprit și ai început să lucrezi la mesajul ăsta așa frumos de prost zis și gândit? Ai fi vrut poate să înceapă să-ți scrie un roman întreg despre ce este vorba în serial?(că se pare că cuvântul serial și numele Huntik le-ai cam omis)
Iar dacă își pune niște gânduri pe-aici nu înseamnă că caută atenție! Caută ajutor, dacă n-ai ce face decât hate sau nu te interesează atunci ai putea măcar să nu vorbești porcării.
Nu prea ar trebui să te enervezi, am făcut ce ai făcut și tu, „mi-am exprimat gândurile"(cu excepția că am citit ce s-a scris pe aici înainte laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Diminaku):

Ai citit intrebarea intr-o forma modificata, "prietene" thinking
La asta nu te-ai gandit, nici macar cand ai vazut raspunsul lui/ei, pe care il citez: "Voi discuta in privat cu persoanele interesate de proiect".
Si acum serios... Petitie pentru serial? laughing
Ideea de petitie a fost initial ceva bun, dar de cand facem petitii pentru orice preferinta de-a noastra, bineinteles ca nu le va mai lua nimeni in serios. Site-urile de petitii sunt pline de prostiute din astea. Altii fac petitii pentru a ajuta bolnavii de cancer sa aiba acces la tratamente, voi poluati zona petitiilor cu gunoaie.

Petiția nu este creată de mine. Încerc doar să ajut un prieten cu niște semnături.