Cred în cristaloterapie și orgoane.Mai multe despre ele scrie pe internet.Eu am câteva.Cristaloterapia e foarte cunoscuta iar dacă porți un cristal chiar e benefic.Dar eu prefer mai mult cruciulițele.
Într-un fel, dacă crezi, modalitatea ta de a te auto încuraja, este transmisă unui obiect. Nu ești în stare să crezi în tine. Dar pe baza credinței că amuleta are puteri magice, te simți tu mai sigur pe tine.
Da, chiar folosesc ceva dar nu cele mentionate de tine sau ce mai gasesti de vanzare prin diverse locuri, alea sunt prostii.
Cunoști de unde pot achiziționa aceste lucruri cu adevărat reale?
Ce am eu nu ai de unde acum, au fost facute doar doua, una s-a pierdut si una e la mine.
Ești norocos. Sa o folosești cu spor.
Multumesc
1. legea atractiei si cum sti s-o folosesti, creierul e dat dracului.
2. Money Amulet asta e ceva magie inferioara out dated,
sunt carti de unde poti invata cum sa o faci, apoi o poti impregna constient sa ne-constient cu ce trebuie.
3. Sa cred ce? fumuri ce le vinde x pe cuvantul lui de excroc.
Eu nu cred în amuletă, ci în puterea gândului. Cui i se pare că funcționează, probabil crede cu tărie că dacă are amuleta dorința se îndeplinește sau că are noroc. Practic eu cred că puterea gândului și convingerea individului joacă rolul cel mai important din schema asta, nu amuleta.
Te referi la legea atracției?
Am complicat puțin treburile. M-am grăbit puțin când am dat răspunsul, și nu m-am exprimat logic... Mai exact, am vrut să spun că nu amuleta îți aduce noroc. De exemplu dacă ai avut noroc să găsești 10 lei pe jos, eu nu cred că este din cauza acelei amulete. Doar tu crezi asta și îți întărești în minte că asta se datorează amuletei.
In alea de noroc da, de protectie nu, mai ales Viorica, mi se pare o tampenie.
Și mie la fel. Adică am completat acel formular de pe pagina și deja mi-a zis ca am magie neagra făcută și ca ma poate salva cu un talisman făcut doar de ea. După am fost sunata a doua zi sa dau datele și când am auzit ca prețul total este de 450 lei am rămas tablou.