Și ce sfaturi ai vrea să îți dăm? Dezîndragostește-te de el, nu ai ce face altceva, dacă ocupatul timpului cu lucruri nu ți se pare ok.
Când iubești o persoană te atașezi de ea, îți lipsește atunci când nu e lângă tine, nu ai ce face.
Buna.
Exista si atasament sanatos.
Daca baiatul pe care il iubesti se comporta frumos, te respecta, ofera participare frumoasa relatiei voastre este chiar foarte bine ca il poti iubi.
Intr adevar exista un principiu pe care eu il urmez si anume fara atasamente si asteptari.
Insa in sensul benefic. Adica sa nu traiesti doar prin respiratia celuilalt ci sa respiri si singura, ca oricum o faci, vrand, nevrand.Si sa fim pregatiti pentru orice in viata.
Sa stim sa primim si relele dar si bunele.
Pana una alta traieste frumusețea acestui moment si atat.
La un moment dat se va mai domoli îndrăgosteala, pana atunci traieste o fix asa cum este.
Nu exista reteta sau pastile pentru dorul tau de el, insa este sufletul tau si esti unica responsabila pentru el.
Iubitul tau este norocos si ar trebui sa aprecieze iubirea ta.
La mine atașamentul ăsta e ca o dependență. Și mă distruge urât rău de tot. Practic toată singurătatea aia de am trăit o in copilărie și adolescență se revarsă acum la vârsta asta a mea... N am avut pe nimeni ca el care sa facă atâtea eforturi și sacrificii pentru mine... Ce altceva sa fac? Nu stiu daca e doar îndrăgosteală?
Nu merge sa stai cu persoana la care tii, fara sa fi atasat de aceasta. Daca iti dispare atasamentul, nu ai mai fi impreuna cu aceasta persoana. Fa terapie, n-ai cum sa te trezesti peste noapte si sa uiti de traumele din copilarie, am citit raspunsurile tale. Ai atasament nesigur, frica de abandon. si multe altele. Nu te astepta la un raspuns minune dat aici, ca reteta magica nu exista. Doar terapie, munca si vointa din partea ta.
Cu cât ai sa iubești cu Adevărat un om mai mult cu cel puțin de 10 ori vei suferi mai mult. Pentru că iubești cu Adevărat și îți pasă cu Adevărat Pentru că ți la acel suflet și inima cu Adevărat iar suferința va fi mult mai mare decât poți să-ți închipui vreodată...
Sa înțeleg ca e ceva normal?
N-ar trebui sa fie.
Adică?
Nu. E normal sa iubesti o persoana si sa iti pese de ea dar sa nu te consumi in acest hal. Iti faci numai rau.
Nu am inteles la ce te referi. Iubesti un om dar... nu vrei sentimente pentru el? Atunci cum e "persoana iubita"?
Pentru ca daca iubesti un om, te atasezi de el. Nu poti fi in aceleasi relatii reci ca si cu vecinii de exemplu.
Mă refer că atașamentul ăsta la mine e ca o dependență. Și mă distruge grav de tot că mi provoacă stările urâte de tristețe și de plâns atașamentul pe care l am față de el. Lucrează mai mult acum și nu are timp de mine mai deloc. Iar lipsa lui imi dă stările astea urâte. Sunt foarte atașată de el căci țin la el ca la ochii din cap.
Daca iti provoaca atatea lucruri negative, e toxic pentru tine. Dependenta, boala grea. Iubirea nu se simte asa
Ce e toxic pentru mine? Ca n am înțeles la ce te ai referit aici
Tipul, relatia.
Omule, tu nu înțelegi ca el nu e toxic? Pur si simplu din cauza programului încărcat nu mai are timp mai deloc de mine. Cu ce e toxic el că nu știi tu toate amănuntele din viața mea? Băiatu ăsta ar fi in stare sa se arunce și n foc pentru mine la cat de mult mă iubește și mă ajută si cu handicapul meu ceea ce nimeni n a făcut o vreodată. Pur si simplu vine rupt de oboseală
Fetito, ai pus o intrebare, eu incerc sa te ajut, imi dau cu parerea. Te iei de mine din frustrarea ta. Cica stii tu toate amantuntele, normal ca nu le stiu din moment ce ai scris cateva propozitii, ce sa intelegem din ele? Unde-i problema, la el sau la tine in cap? Despre asta e vorba. Nu ai simti acele lucruri daca el ar fi ok pentru tine, dar daca tu le simti si omul se comporta f frumos, problema este la tine, rezolv-o!
Nu s frustrată, dar cand ma iei cu toxicitate și d astea, deja întreci măsura. Eu am întrebat ce aș putea face pentru a scăpa de atașamentul ăsta care se simte ca o dependență la mine, nu să începi tu sa jignesti ca e toxic el. Programu lui e foarte încărcat, iar el nu mai are timpul pe care l avea înainte. In primul rând ca am si plecat de la mine de acolo din cauza unor scandaluri urâte, ca doar nu te ai aștepta să fi stat in injuraturi si certuri, iar aici. Acolo la mine cat am stat, avea alt timp pentru ca nu era foarte încărcat programul pentru ca mergea cu un vecin la lucru cu ziua. Aici e și orașu mare si aglomerat si e mult de muncă aici, iar acolo era intr o pustietate de sat unde nu era chiar program încarcat la un loc de muncă. Intelegi acum?
Așa că nu mai jigni pe altul care doar întreabă ce să facă. Te bagi ca musca n lapte, zici ca vrei sa ajuti cand de fapt tu mă iei tare si incepi sa jignești ca babele alea la sat când le apucă. Ce educație urâtă ai și nu știi să te comporți frumos cu omul?
Nu cumva tu stai degeaba toata ziua acasa? Angajeaza-te undeva.
Ai auzit de persoane cu probleme de sănătate? In loc sa mi răspunzi frumos, o spui de parcă aș fi animal. Nu pot, că am unele probleme și nu am drept de muncă.
Tu stii ce inseamna macar jignire? O relatie sanatoasa nu iti aducea acest tip de atasament. Ori e problema la el, ori la tine! Tu ai cerut raspunsuri, dupa tot tu te certi cu mine. Hotaraste-te
" Relație sănătoasă " e doar in capul tău. Tu cand zici "relație sănătoasă" o faci sa sune ca și când e perfectă, însă nicio relatie nu e perfectă, mai sunt și probleme. Eu doar am întrebat cum pot scăpa de atașament?
Ai înțeles o laie. O relație sănătoasă este între doi adulți sănătoși care au lucrat cu traumele lor și nu lasă asta să le afecteze relația. Iar eu ți-am zis, Oare iubi n-o fi toxic dacă tu plângi după el și așa mai departe? Tu ai zis nu. Înseamnă ca problema este în totalitate la tine și trebuie să recurgi la terapie! Stilul de atașament nu se schimbă de azi pe mâine
Am scris doar că nu voi lua in seama comentariile de genul. Nu ai citit clar in postare ca am zis clar ca nu vreau sfaturi despre ocupație sau altceva? Altceva? Alt sfat?
Eu am probleme de sănătate si nu mă primește nimeni ca n am drept de muncă. Am pensie de invaliditate. Eu întrebam doar cum sa scap de atașament, dar cat de idiot sa fii sa înțelegi că asta vreau?
Dupa mesajele private pe care mi le-ai trimis, inteleg acum ca ai probleme de sanatate. Sus, la cap, nu jos unde imi spui tu mie.
Mesaj primitancaanca2344
Vineri, 21 Iunie 2024, 8:51 pm
?
Stai in banca ta și nu mai comenta aiurea la postarea mea că oricum nu i nimic de capul tău. Du te și scarpină te in altă parte dacă atât de tare te mănâncă acolo jos?
N ai ce face și dai comentarii la postarile altora să i jignești. In afară să dai cu hate ce altceva mai știi să faci? Ia zi mi? sunt destui ca tine?
anonimat_6608 întreabă:
anonim_4396 întreabă: