| Florentina9210 a întrebat:

Bună! Voi cum vă înțelegeți cu părinții voștri? Cum ați descrie relația pe care o aveți cu ei, toxică sau sănătoasă?
Dintotdeauna am stat doar cu mama, tata fiind mereu plecat în interes de serviciu. Când eram mică, mamei îi plăcea să mă compare cu alte fete. Cum ca ele fac treabă și eu nu ( sunt operată la coloană și nu am voie efort) chiar și așa, în ochii ei nimic nu făceam cum trebuie, deși încercam. Probabil ca pe atunci nu realizam acel comportament și nu dădeam importanță. Acum fiind adult, am început să observ anumite lucruri din trecut la ea, pe care încă le mai face.
O dată am vrut să îi fac o surpriză. Nu i-am zis unde mă duc, am luat mașina și i-am zis doar ca mă duc până în oraș. Am mers la coafor pentru o schimbare de look. Am sperat ca o sa se bucure cand o sa ma vadă aranjată. De unde, a făcut ca toate alea ca de ce nu i-am zis de vrei sa fac și ca de ce imi distrug părul și chestii de genul. Cred ca alta mama s-ar fi bucurat să își vadă copilul ca are grijă de el. Mereu mi-am văzut de treaba mea, vicii nu am. La fel a făcut și cu manichiura. S-a luat de mine ca de ce mi-am pus unghii ca mi le stric, vechea poveste. Îmi mai și zice ca abia așteaptă să vină un băiat aici. În gândul meu, ea cu propriul copil nu se înțelege dar mai ales cu cineva străin. Și de câte ori trece pe hol se uită pe geam în camera mea. Încerc să o înțeleg ca are și ea o vârstă dar parcă prea mă sufocă în felul asta.

1 răspuns:
| MarcelTudor a răspuns:

Eu mă înțeleg bine cu părinții mei. Te-ai gândit că poate mama ta suferă de o problemă mai veche sau ceva asemănător. daca nu are nici o problema atunci e vina ei pentru acest comportament neadecvat, atunci nu o mai băga în seamă dacă nu reușește să se înțeleagă cu tine omenește