Vorbeste cu ea si spune-i ca atitudinea asta a ei te deranjeaza si uneori chiar te raneste.
Parintii sunt tot oameni, imperfecti.
Sunt o persoana rece de fel, imi arat iubirea prin metodele mele
mama de exemplu mereu vrea lucruri precum imbratisari etc si mereu e nemultumita ca nu mi arat iubirea asa cum ar "trebui"
intotdeauna m-a comparat cu alte fete, ca ele pot si eu de ce nu
mai ales ca viata mea a fost si este un esec cand vine vorba de realizari, imi tine morala si in ziua de azi
dar asa sunt parintii, am discutat cu ea de multe ori, la cateva lucruri pot spune ca s-a schimbat, dar la altele nu, dar am invatat sa traiesc asa, daca pot spune, las de la mine si gata
ii iubesc, sunt parintii mei, chiar daca nu ne inelegem noi de multe ori, ne certam, mergem asa inainte, sunt fericita ca i am
De unde ai dedus matale prostia pe care ai spus-o? Piatra in casa, te asigur ca nu sunt. Am banii mei, mașina mea. Ai vrea sa ma duc să locuiesc cu chirie doar pentru a fi "independentă " din acest punct de vedere? Părinții doar pe mine mă au. Tot ce au agonisit, au făcut-o pentru mine. Este evident ca la mentalitatea pe care o ai, ai citit doar ce ai vrut tu din postare. Cat despre căsătorie, vrea să aduc un băiat în casă, nu să plec eu. Când citești, ai grijă să îți conectezi și creierul în vederea unui răspuns pe măsură.
"în 29 Decembrie 2023 | shookdazed a întrebat:
Salut, am 30 ani si nu am avut pana acum nici o relatie, cum pot sa fac sa ma bag in seama cu o femeie fara sa fac infarct..." in locul tau imi vedeam de problemele mele!
La mine este invers, cu maică-mea mă înțeleg mai bine decât cu taică-miu, se zice că fetele se înțeleg mai bine cu tații, iar băieții cu mamele, nu știu cât este de adevărat, dar în cazul meu întotdeauna am fost mai apropiat și mai deschis față de maică-mea.
Eu mă înțeleg bine cu părinții mei. Te-ai gândit că poate mama ta suferă de o problemă mai veche sau ceva asemănător. daca nu are nici o problema atunci e vina ei pentru acest comportament neadecvat, atunci nu o mai băga în seamă dacă nu reușește să se înțeleagă cu tine omenește
AdeAdelina578 întreabă: