Eu vad o groaza de oameni purtand masca inca, si la magazine si in autobuz samd.
Sint unia care poarta masca si acum, in special aia spwerieti de bombe, persoana care se sperie si de umbra lor, cam aia poarta.
Referitor ca lumnea se uita la fata ta, nu-i asa peste tot, in alte tari nu ride nimeni de tine indiferent ce fata ai avea sau cum ai arata, ori cum te-ai imbraca.
In RO asta e lumea, atit pot atit fac, daca mai mult nau de unde, nici Dzeu nu le da
Eu nu mai port. Cine poartă poate avea diverse motive pe lângă protecția de virus, gen e răcit și nu vrea să dea, are herpes ceva și vrra să ascundă, a fost la dentist etc. Astea le știu că am făcut și eu așa în pandemie și mi-a picat fisa atunci că pot să îmi pun mască oricând am o problemă și să zic că de fapt e de protecție.
Anyway, nu băga în seamă pe restul, tu faci ce vrei, poți să o porți și no reason sau pentru că ți se pare cool. E alegerea fiecăruia și cine nu e de acord, merită indiferență.
Nu port masca pentru ca nu am de ce dar sunt destui oameni care o poarta inca si nu ma intereseaza motivele lor.
Daca tu te simti mai bine purtand masca, poarta-o si lasa-i pe ceilalti sa spuna ce vor.
O port doar când intru in spital, atat.
Dar sunt oameni care încă poarta. Fiecare face ce vrea, nu e treaba nimănui.