| CinevaCandvaUndevaEu a întrebat:

Bună! Voi mai purtați masca? Sau există persoane care poartă mască, dar având alte motive decât cele de siguranță și protecție împotriva virusului? Singurele persoane pe care le-am văzut purtând, sunt oamenii în vârstă. Eu am purtat masca până prin iunie 2022 și o purtam ca să-mi ascund imperfecțiunile. Eu am acnee și se vede groaznic. A fost greu să renunț la mască pentru că oamenii se holbează la mine, alții mă evită din cauza felului în care arăt acum (acnee, semne, roșeață) =]] Nu pot să ies așa din casă. Am o rutină bună, iar acneea a dispărut, dar au rămas semnele (durează ceva până vor trece). Așa că vreau să port iar masca. Dar mi-e teamă că voi fi, indiferent ce aș face, motiv de râs pentru ce din jur, fie că ies așa pe stradă, fie că port masca (pentru că,, cine mai poartă masca acum?!"). Acum ceva timp când se ridicaseră restricțiile și nu mai era masca obligatorie, dar eu o purtam, vecinii mă opreau și mă întrebau de ce mai port masca sau "ce, ți-e teamă de virus?" alții chiar râdeau. Și chiar săptămâna trecută eram în autobuz, iar când au coborât, erau trei fete în jur de 16 ani, s-au uitat la mine. Una dintre ele le-a spus celorlalte,, uite ce față are". Nu știu de ce oamenilor le pasă atât de tare ce fac unii și alții, în loc să-și vadă de viața lor. Nu cred că am făcut nimic rău, nimănui, dacă am purtat sau port masca. Nu știu de ce îi interesează atât de mult ce faci și de ce ești luat de fraier dacă mai porți mască. Revenind, voi purtați masca pentru a vă ascunde "imperfecțiunile"?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu vad o groaza de oameni purtand masca inca, si la magazine si in autobuz samd.

| relian a răspuns:

Sint unia care poarta masca si acum, in special aia spwerieti de bombe, laughing persoana care se sperie si de umbra lor, cam aia poarta.
Referitor ca lumnea se uita la fata ta, nu-i asa peste tot, in alte tari nu ride nimeni de tine indiferent ce fata ai avea sau cum ai arata, ori cum te-ai imbraca.

In RO asta e lumea, atit pot atit fac, daca mai mult nau de unde, nici Dzeu nu le da
laughing

| J0B0MAT a răspuns:

Eu nu mai port. Cine poartă poate avea diverse motive pe lângă protecția de virus, gen e răcit și nu vrea să dea, are herpes ceva și vrra să ascundă, a fost la dentist etc. Astea le știu că am făcut și eu așa în pandemie și mi-a picat fisa atunci că pot să îmi pun mască oricând am o problemă și să zic că de fapt e de protecție.
Anyway, nu băga în seamă pe restul, tu faci ce vrei, poți să o porți și no reason sau pentru că ți se pare cool. E alegerea fiecăruia și cine nu e de acord, merită indiferență.

| ReddY25 a răspuns:

Nu mai port cred ca de anul trecut, uneori uit ca mai există așa cevalaughing

| Lioana a răspuns:

Nu port masca pentru ca nu am de ce dar sunt destui oameni care o poarta inca si nu ma intereseaza motivele lor.
Daca tu te simti mai bine purtand masca, poarta-o si lasa-i pe ceilalti sa spuna ce vor.

| Nirvanaaa a răspuns:

O port doar când intru in spital, atat.
Dar sunt oameni care încă poarta. Fiecare face ce vrea, nu e treaba nimănui.