Probabil fiecare macar o data se simte asa...nici eu nu sunt intr-o stare prea buna...si uneori am nevoie de prieteni, alteori nu...ma multumesc asa.pe de o parte e mai bine pentru mine, insa pe de alta parte nu...deocamdata insa avand in vedere faptul ca am fost de prea multe ori dezamagita cred ca mi-e mai bine singura...cu cateva cunostinte si atat...cand plang plang singura, cand rad, rad singura... daca pic, ma ridic...mai greu, dar o fac tot singura...Eu am mai spus-o si o sa o mai repet de cate ori e nevoie. Cel mai bun prieten al tau esti chiar TU! Tu nu te vei trada niciodata, nu te vei critica pe nedrept...prietenii vin si pleaca...si o vorba spunea ca doar cei adevarati raman! Nu te mai consuma pentru oricine, cand poate nu se merita...si eu am pierdut prietenii de 6 ani...mai am si acum momente in care ma gandesc la ce prietenie frumoasa ne lega si mai vars cate o lacrima, dar imi aduc aminte si cum m-a tradat si cat m-a durut...si poate asta ma ajuta sa nu ma mai consum atat, pentru ca stiu ca nu se merita.
Da si am trecut cu greu peste asta, fiindca am stat singura tot anul si de curand am inceput liceul si asta inseamna noi prieteni.
Da daa...nici eu nu am prieteni... dar sincer.prefer sa nu mai am deloc decat sa ma complac si sa fiu asa cum isi doreste respectiva/ul... un prieten adevarat te accepta asa cum esti!
anonim_4396 întreabă: