Buna
cu ani in urma daca se intampla, nu puteai sa vociferezi, era strictete si respectul pentru profesor era respect! iar daca ne critica, era pe buna dreptate...lasai capul, si taceai!
O seara buna
De atunci s-au schimbat multe
Stiu, acum iese cu bataie nu e de ras, dar asta e
O seara buna
Nu ma cearta fara sa fac ceva rau, si eu nu fac nimic ca sa provoc profesorii dar am unii nebuni care se iau aiurea de mine pentru ca vorbesc incet sau pentru ca nu vreau sa raspund. Tac ca nu vreau sa i se puna pata pe mine si sa imi dea note mici.
Îi spun să se calmeze fiindcă a fost doar o greşeală ce am făcut şi că nu o să se mai repete. Nu suport să ridice cineva tonul la mine sau să îmi facă observaţie. Mai bine închei eu cu nişte scuze şi am scăpat de o durere de cap.
Il intreb de ce urla la tavan.Adica,ce pl.m.Cine o fi el? Si daca totusi vad ca urla in continuare, realizez ca vorbesc cu peretii, si tac.
Bine.Sunt si situatii in care ma bufneste rasul cum vad pe unii cum tipa.Deci,sunt ami multe variante.
Sunt si profesorii aia la care nu deschid gura ca ma fac una cu pamantul.Dar nu-s prea multi.
Pai, imi vine sa rad, ma intorc cu fata la colegi si ma stramb (o imit) si apoi ma intorc, ea isi cotinua 'discursul', eu neascultand-o.
Daca esti vinovata te uiti in jos si taci, dar daca nu esti vinovata reactionezi/ te aperi
Când şi cum. Câteodată răspund înapoi, câteodată plâng, iar câteodată îl bâresc.
Im vine sa intru in pamant de rusine... tin capul in pamant, si daca imi spune sa ma uit la el/ea, adopt privirea de catelus plouat...
ReapWhatYouSow întreabă:
LisaJulie întreabă: