Depinde doar de voi. Inteleg ca urmeaza sa va inalniti, deci puteti vorbi intre patru ochi despre voi si relatia voastra.
Sigur ca puteti avea o relatie si asa. Si mai bine ar fi sa faceti revelionul in orasul tau, mi se pare periculos sa pleci la Brasov cu un barbat necunoscut.
Daca baiatului ai place de tine si va decide sa va vedeti si in continuare cu siguranta relatia voastra va dura, parintii tai se vor convinge si ei daca baiatul va veni sa te ceara de la ei sa poti merge sa petreceti revelionul.Bafta multa.
Si eu sunt in situatia ta ... vorbesc cu un baiat din severin(eu sunt din buzau)... ne placem unul pe celalalt dar deocamdata nu ne putem vedea ... oricum am trecut prientr-o relatie la distanta si sa stii ca a tinut un an si ceva... mai tinea dar eu nu am mai suportat distanta si am incercat sa-l uit... oricum... dragostea invinge orice iar daca voi o sa va iubiti o sa fie foarte frumos chiar daca o sa fie greu sa stati la distanta
Depinde cat de des va puteti vedea. acum conteaza la o relatie la distanta, increderea! intre mine si prietenul meu ii destul de mare distanta dar ne vedem sambata si duminca [ tot e bine si asa decat deloc ]
faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine si el.sa nu suferi dupa :*
bafta!
Buna Nu uita ca dragostea poate invinge orice, chiar si distanta mare dintre voi, chiar si mpotrivirea parintilor tai... o sa va vedeti in vacante, si o sa va fiti devotati daca chiar va placeti si va iubiti . Faceti revelionul in orasul tau cu cativa preteni, el poate veni sa te vada... dragostea innvinge orce, asa ca ai incredere in ea... dar ai grija... Ochii care nu se vad se uita...
deci, Mult succes