| M.T a întrebat:

vorbesc cu un baiat prin sms si pa mess (nu chiar foarte des pentru ca nu are timp)si din cate mi-a zis varu lui care nea facut "cunostinta" imi spune ca ii place de mine si ca ar vrea sa ma cun dar. el este in bucuresti si eu is in rmsstraight face
stiu ca relatiile la distanta nu tin. dar nu stiu ce sa fac mie imi place de el urmeaza sa ne vedem pentru prima data saptamana viitoare. mi-a propus sa facem revelionul impreuna undeva la brasov dar cum parinti mei nu vor sa ma lase nici in ruptul capului... daca lui ii va placea de mine va putea exista o relatie asa?

Răspuns Câştigător
| MiSskAt-xx a răspuns:

Depinde doar de voi. tongue Inteleg ca urmeaza sa va inalniti, deci puteti vorbi intre patru ochi despre voi si relatia voastra.winking

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca puteti avea o relatie si asa. Si mai bine ar fi sa faceti revelionul in orasul tau, mi se pare periculos sa pleci la Brasov cu un barbat necunoscut.

mlm
| mlm a răspuns:

Daca baiatului ai place de tine si va decide sa va vedeti si in continuare cu siguranta relatia voastra va dura, parintii tai se vor convinge si ei daca baiatul va veni sa te ceara de la ei sa poti merge sa petreceti revelionul.Bafta multa.

| Tweety-love-Minnie a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta sad... vorbesc cu un baiat din severin(eu sunt din buzau)... ne placem unul pe celalalt dar deocamdata nu ne putem vedea sad... oricum am trecut prientr-o relatie la distanta si sa stii ca a tinut un an si ceva... mai tinea dar eu nu am mai suportat distanta si am incercat sa-l uit... oricum... dragostea invinge orice iar daca voi o sa va iubiti o sa fie foarte frumos chiar daca o sa fie greu sa stati la distanta

| Ancutsa a răspuns:

Depinde cat de des va puteti vedea. acum conteaza la o relatie la distanta, increderea! intre mine si prietenul meu ii destul de mare distanta dar ne vedem sambata si duminca [ tot e bine si asa decat deloc ]
faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine si el.sa nu suferi dupa :*
bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy Nu uita ca dragostea poate invinge orice, chiar si distanta mare dintre voi, chiar si mpotrivirea parintilor tai... o sa va vedeti in vacante, si o sa va fiti devotati daca chiar va placeti si va iubiti happy. Faceti revelionul in orasul tau cu cativa preteni, el poate veni sa te vada... dragostea innvinge orce, asa ca ai incredere in ea... dar ai grija... Ochii care nu se vad se uita...

deci, Mult succes kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da..asta numai daca el te place pe tine dar si tu sa il placi pe el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NUuurolling on the floor))

pizdulikolaughing)
lalala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu din astea nu stiu!