| Battery a întrebat:

Vorbesc despre o prietenie lunga de ani de zile. Trebuia sa ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna in oras. Cand am ajuns era intr-un local cu anumite "individe" foarte antipatice.Nu am spus nimic din bun simt. Cum m-a vazut mi-a spus "o sa fie socate fetele cand o sa te vada" . O tipa tot spunea ceva ca de ce am venit. Am stat un minut, nici nu m-am asezat jos ca am si plecat. Prietena mea a ramas cu ele. M-am simtit umilita si am decis sa pun punct acestei prietenii. Trebuie sa mai adaug ca acum cateva saptamani am suferit o operatie grea iar "prietena mea" nu a venit nici macara o singura data sa ma viziteze. Voi ce ati face in locul meu? Fierb de nervi.

Răspuns Câştigător
| AlinaaAli a răspuns:

Buna,
Acea fata nu are cum sa se numeasca prietena, este o vorba ca "prietenii adevarati se cunosc la inchisoare si la spital", adica, acolo te viziteaza daca iti sunt prieteni!
Laso in lumea ei, cu acele individe, si cu impresiile pe care le are, meriti ceva mai bun!

2 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Nu mai fierbe - multumeste-i lui Dumnezeu ca te-a scapat de ea

| allllexaaaa a răspuns:

Nu te consuma pentru ea...nu merita prietenia ta. ai putea sa incepi sa petreci timp si cu alte prietene. Sunt sigura ca iti vei gasi si alte prietene care, in timp, iti vor fi poate chiar mai apropiate decat prietena ta.