Este posibil, dar nu e o posibilitate prea mare, mai ales dacă ai acum o anumită vârstă. Cel mai bine e să fie corectat de la vârste mici de logoped. Eu de exemplu când eram mic eram rârâit, dar la vârsta aia logopedul mi-a fost foarte de folos.
Stiu, stiu
Probalis unora li se par dragute persoanele raraite sau peltice dar tot este un defect...
Eşti fată sau băiat? De fapt nu contează, mă căsătoresc eu cu tine .
Buna Ziua! Asdfg276
Este cam imposibil de corectat.
Nu prea poti sa il "repari".
Dar. Merita sa incerci. Nimic nu e imposibil, corect?
Sper ca ti-am fost de folos
Nu prea i-ai fost de folos. De unde ai scos ca e imposibil de corectat? Este chiar foarte posibil.
"Nimic nu e imposibil, corect?"
Am zis ca este cam imposibil. Nu ca este chiar imposibil.
Se poate repara dar mai greu.
"Cam imposibil" inseamna aproape imposibil si asta nu-i adevarat. La asta m-am referit.
Atunci se pare ca nu m-am exprimat pe intelesul tuturor.
Dar acum depinde si de copil. Am un var care s-a dus la o persoana sa se "repare" si nu a reusit. Si acum are 20 ani :\ si tot e rarait
Asa e, raspunsul tau a fost foarte corect, dar eu sunt cam greu de cap si n-am fost in stare sa il inteleg. La fel, nu inteleg cum un singur exemplu ar putea ajuta pe cineva sa traga o concluzie in legatura cu o chestie generala, dar am spus deja ca eu sunt cam greu de cap.
Oricum, alta chestie nu o inteleg deloc. Cum poti sa descurajezi pe cineva dandu-i un raspuns aiurea si fara sa te bazezi pe nimic si sa mai si scrii la sfarsit ca speri ca i-ai fost de folos.
A vrut raspuns sincer.
De ce sa mint persoana? Ca sa faca sperante gresite din partea mea?
Te rog sa nu te indoiesti de ce fac eu. Consider ca o fac destul de bine.
No hate. Please
Ma bucur ca ai scris asta Ceea ce mi-a spus Damian m-a intristat pe loc...
Sper asa nu fie imposibil pentru ca si eu pronunt gresit o litera...
Chiar nu e imposibil. Mergi la un doctor logoped (chiar la mai multi daca crezi ca e cazul). Sunt sigur ca n-o sa iti para rau si in primul rand el stie mult mai bine decat noi ce trebuie facut.
Am deja 17 ani dar parintii mei nu s-au preocupat de chestia asta pana acum. Nu stiu de ce. Probabil nu si-au dat seama ca vorbitul peltic este un DEFECT!
Bine ca am realizat eu ca am defectul asta, chiar si la 17 ani. Mai bine decat la 30 sau 40
nyoentox2002 întreabă: