Am trei nepotei, doi de 6 si unul de 3 ani. am petreut mult tim cu ei acum doi ani dar acum nu locuim in aceiasi tara.mmergeam cu ei in parcul de atractii, in parc, ii duceam la gradinita, ii schimbam, la dadeam de mancare, ii adormeam etc.cu nepoata mea vb despre filme, muzica si moda, de cand s-a nascut i-a placut sa-si aleaga hainele si intotdeaun este la ultima moda. cu nepotul meu ma jucam cu msinutele, si ne uitam la desene.nu i-am mai vazut de un an si ceva si imi este extrem de dor de ei. si cea mai mare bucurie este baiatul meu care este pe drum.
Eu am niste verisori mictui d care mereu am grija cu mare drag cand parintii lor a cate ceva d facut.mereu cand sunt cu ei imi reamintesc d copilarie si ador sa imi petrec timpul cu ei
Eu am doua verisoare de 6 luni si 2 ani si imi place sa stau foarte mult cu ele, mai ales cu cea mica.Sunt asa de dragute. Le ador
Da, eu am o verisoara de 4-5 ani. Si e o adevarata placere sa im petrec timpul cu ea. Ea mai are 2 surori, evident tot veriosoarele mele, dar respectiva micuta im starneste energia cand o vad si ma face sa ma simt bine.
Eu nu am nici verisori micuti, sau vreo ruda care sa iaba bebei, insa imi plac foarte mult bebelusii.Sunt ceva minunat, mai ales pentru parinti.Cum ai putea sa nu iubesti o papusica in viata, care inspira atata puritate? Din pacate cunosc oameni carora nu le plac copilasii micuti, insa eu si cand sunt undeva la plimbare, pe strada si vad bebelusi intorc capul dupa ei, parca inseninindu'mi ziua.
Eu am doi nepoti(un baiat si o fata), al treilea e pe drum, si-a anuntat sosirea in septembrie, abia astept sa il imbratisez.
Eu am 9 nepoti si de fiecare dat chând ii vizitez e un haos total in sensu bun ma bucur de firecare clipa.