| LostInDreams a întrebat:

vreau s ava cer niste pareri:am degetele luni, insa nu le am atat de subtiri pe cat le vreau eu.As vrea sa le am mai subtiri, si in general toata palma de la incheietura in sus. ce as putea face? masajul e bun de ceva? cam in cate saptamani se vede un efect? si ce pot sa mai fac sa am maini si degete suple? daca tin o dieta si fac sport se vor vedea efecte si in zona mainilor si palmelor? dau funditaaa:X:X:X:X::*

Răspuns Câştigător
| Maria_1984 a răspuns:

Sigur ca si pe degete e grasime! Cu siguranta problema nu consta in oasele mai groase!
Si eu am avut degete butucanoase si scurte pentru ca am luat in greutate nitelus! Acum ca am slabit considerabil, am din nou maini "suple" cu degete lungi si subtiri si unghii dragute!
Poti sa le si masezi, dar bineinteles daca zici ca tii o dieta, vei slabi si in zona palmelor si a degetelor!
Bafta!:*

3 răspunsuri:
| basexcu a răspuns:

Pai daca ai oasele mai groase normal ca nu poti face nimic, ca doar pe degete nu e grasimelaughing accepta-te asa cum estitongue

| alexa_4370 a răspuns:

Multumeste-te cu ce ai! Bine ca le ai si pe alea. Gandeste-te la cei care nu au degete. sau maine... straight face funda? big grin :*

| alexa_4370 a răspuns:

Maini * pardon big grin