| king2000 a întrebat:

Buna, vreau sa incep cu inceputul vieții mele, când aveam 11 ani am plecat cu părinții in Germania si mi-am fost foarte greu, 1 an de zile mi-a trebuit să ma acomodez cu școala si sa imi fac prieteni mai mari decât mine. Am inceput sa consum substanțe de tot felul, petreceri scandaluri, alcool și pe la vârsta de 15 ani am intrat dupa gratii. Am stat 3 luni când am ieșit din închisoare părinții mei erau gata să plecam inapoi in Romania pentru ca o duceam toți foarte rau, adica eu cu mama si tata. Bun ne-am întors în România unde ii mai rau ca in Germania, ducem lipsă de toate cum ar fi fericire, bani, chiar si mâncare uneori dar este bine ca m-am cumințit. Am mai avut eu niste scandaluri si gasit la poarta in coma alcoolica + drogat si na de la 15 până la 20 nu am mai iesit pe afara deloc. Stau la sat si nu stiu de ce dar mi-e frică să ies afara, sunt pierdut, in depresie avansat. Am 20 de ani nu stiu cum sa fii fericit, nu stiu cum e sa ai prieteni sau o prietena care sa ma placa, nu am mai facut sex de la 14, nu stiu cum este sa ai tot ce iti trebuie la vârsta asta de 20 de ani plus de asta cel si cel mai trist lucru tatăl meu ma urăște și cred că nu mai ma vrea. Sunt distrus, pierdut nu mai simt nimic, cred ca sunt gol pe dinăuntru, nu stiu ce sa fac, nu mai am chef de viață, nu mai am chef de nimic, m-am îngrășat cu 40 de kg de când am venit în România. Am avut 60, stau luni in sir fără să ies din casă, zero activitate practic sunt distrus nu mai am chef de nimic, vreau să nu mai fiu pe lumea asta, vreau sa fiu într-un loc mai bun.

1 răspuns:
| Furnicuta000 a răspuns:

Tu practic puteai sa ai o viata mai buna si i-ai dat cu piciorul. Iar parintii tai e normal sa fie suparati pe tine, dar e si vina lor, un copil de 14 ani nu ar trebui lasat asa de capul lui.
Tu ai abia 20 ani, nu e deloc tarziu sa incepi o viata noua, dar incepe de undeva! O scoala, o facultate, un job, ceva, oroce, numai fa ceva. Asa o sa iesi din starea asta. Daca stai si iti plangi de mila te afunzi si mai mult in starea asta.