| catthshshshs a întrebat:

vreau sa instalez windowsul dar mai mult ca sigur imi voi pierde setarile de la internet (rds), intrebarea mea este daca exista vreo modalitate sa imi pastrez setarile actuale? Mentionez ca am niste setari facute de un cunoscut de al meu, setari mai speciale deoarece nu a mers din prima si imi este frica sa nu le pierd. Ma poate ajuta cineva cineva? Multumesc!

1 răspuns:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu se pot pastra setarile numai daca-ti notezi pe o hartie sau deschizi pe rand si faci poza ecranului. Prea multa carte nu-ti trebuie. Intra in Control Panel/Network Connections/ Local Area Connections/ apoi click dreapta si properties. Vezi la General ce butoane sunt marcate. De exemplu (eu am broadband fara modem) la mine e marcata casuta QoS Packet Scheduler. Celelalte nu sunt marcate. Noteaza, apoi da Cancel. Tot acolo trebuie sa mai fie o connectiune (la mine am denumit-o RDS). Tot asa dai click dreapta si Properties/Networking. Vezi si acolo ce casute sunt marcate. Notezi si gata. Daca nu stii sa faci apoi conexiunea da-mi un mesaj pe privat in care sa-mi specifici daca ai modem sau firul intra direct in placa de retea.